Platforma blogging gratuita
Blog

Platforma blogging gratuita

 

Platforma blogging gratuita
Platforma blogging gratuita

Mulți bloggeri la început de drum se întreabă ce se aleagă între WordPress, Blogger, TypePad, Tumblr, LiveJournal, ebloguri ș.a.m.d., toate sunt destul de asemănătoare. Un blogger trebuie să selecteze platforma de blogging necesară pentru el și care îi îndeplinește nevoile de care are nevoie. Pentru a te ajuta să faci o alegere mai bună și pentru a fi un blogger de succes, îți scriu mai jos ce întrebări să-ți pui în a alege produsul perfect pentru tine.

1. Care sunt obiectivele tale pentru blog?

Vrei să ai un blog pentru a te distra sau vrei să faci bani și să construiești un blog popular cu un trafic extrem? Atunci când îți creezi blogul trebuie să alegi platforma potrivită pentru tine depinde de obiectivele care le ai pentru blogul tău. Puneți următoarele întrebări pentru a stabili obiectivele pentru blogul tău:

De cât spațiu de stocare ai nevoie pentru a stoca imagini și conținut pentru blogul tău?
Vrei să afișezi și reclame pe blogul tău?
Vrei să adaugi forumuri și alte caracteristici pentru blogul tău?

2. Ai nevoie să-ți personalizezi semnificativ design-ul blog-ului tău?

Platformele de blogging variază foarte mult. Unele platforme de blogging oferă bloggerilor șansa de a își particulariza aspectul blogurilor, cu logo-uri personale, fonturi speciale și multe altele. Este important să determini valoarea de personalizare pe care o dorești și ai nevoie pentru blogul tău înainte de a te decide unde să-ți creezi blogul.

3. Cunoștii și detalii tehnice?

Diferite platforme de blogging necesită cantități variabile de cunoștințe tehnice. Dacă cunoști diferite detalii tehnice pentru tine, pentru blogul tău, poți oricând apela la propriu host + domeniu. Dar dacă ești începător în astfel de domeniu, întotdeauna recomand pentru început platformele de blogging gratuit. Le-am enumerat și mai sus care sunt. Dar, cele de acolo, rareori oferă și consultanță pentru un utilizator. De data asta, recomand cu cea mai mare plăcere platforma de blogging gratuit ebloguri.ro. De detaliile tehnice, design-ul și alte utilități de care ai nevoie pentru un blog mai profesional se vor ocupa membrii din echipa ebloguri pentru o mai bună funcționare a blogului tău.

4. Blogul tău va avea mai mulți autori?

Unele platforme de blogging sunt mai ușor de configurat cu mai mulți autori decât altele. Determină nevoile autorilor, în caz că sunt mai mulți, înainte de a alege platforma de blogging bună pentru tine.

5. Dispui de o sumă de bani pentru a îi investi pe fiecare lună în blogul tău? Host, software?

Bugetul tău are un impact semnificativ asupra blogging-ului pe care-l alegi. În timp ce există multe platforme de blogging gratuite disponibile online, de obicei, acest platforme de blogging gratuite oferă caracteristici limitate. Deși aceste caracteristici limitate sunt, de obicei adecvate pentru un blogger la început de drum, acestea nu pot fi de ajuns pentru blogul tău, în funcție de obiectivele care le ai – asta în caz că sunt pe termen lung.