Pisica din Iași
Life

Pisica din Iași care a ajuns singură la o clinică veterinară, ca să-și nască puii, își caută stăpân

Pisica din Iași care a uimit internetul în luna aprilie, după ce a mers singură la o clinică veterinară pentru a-și naște puii nu are stăpân. Medicul veterinar care a ajutat-o a făcut un apel în mediul online pentru a-i găsi o persoană care să o îngrijească așa cum trebuie.

„A iubit-o o țară întreagă și la final nu a mai vrut-o nimeni”

Pisica din Iași a cucerit internetul în aprilie, când a ajuns singură la o clinică veterinară pentru a-și aduce pe lume cei patru puiuți. A simțit că spitalul veterinar era locul potrivit, unde putea să își crească puiuții în siguranță.

„A fătat 4 puiuți, au venit televiziuni, ziare, toată presa și toată lumea din Iași a venit să o vadă și să o cunoască. Puiuții au crescut, s-au cerut a fi adoptați de la prima postare, însă mami cea deșteaptă a rămas. Pe ea nu a mai vrut-o nimeni”, a scris pe Facebook medicul veterinar care s-a ocupat de pisică.

Apelul făcut de medicul care s-a ocupat de ea

„Mama Miți a rămas a nimănui și a unui colectiv întreg de medici, care fac cât pot, cum pot, pentru ea, în vâltoarea pacienților și a aglomerației.

Am primit sute de comentarii pentru ea. La final nu a mai vizitat-o nimeni.

Acum vine rugămintea mea. Vă rog să ne ajutați să îi găsim o căsuță. Vă spun de pe acum condițiile noastre, că pisici “pe lângă casă” avem cu toții:

-stăpâni responsabili, la bloc sau la casă (important e să fie păzită bine)

-stăpâni din Iași, să avem posibilitatea să ne ocupăm noi din punct de vedere medical de ea

– să o iubească pe măsura inteligenței pe care o are.

Cum puteți ajuta?

– dați share la această postare

– sunați la 0742967976 dacă doriți să o adoptați sau să o cunoașteți”, a concluzionat medicul veterinar pe pagina sa de Facebook.

Pisica din Iași a ajuns singură la o clinică veterinară pentru a-și naște puii

Medicii de la spitalul veterinar din Iași au relatat în luna aprilie că echipa de gardă a auzit un mieunat puternic în jurul orei 2 noaptea, în timp ce se ocupau de alte cazuri urgente.

„La primul examen era foarte insistentă pisicuța, adică mai mai să intre singură în spital. Colegii au primit-o până la urmă. Ea avea niște scurgeri sărăcuța și au făcut și ecografie.

La ecografie au văzut că sunt puiuții prezenți gata să iasă și la câteva minute, maxim o oră, pisicuța a născut patru puiuți”, a spus medicul veterinar Mădălina Stanciu, potrivit Antena 3 CNN.

Animalul a căutat ajutor ore întregi înainte de a ajunge la clinică. Camerele de supraveghere au surprins-o plimbându-se în jurul clădirii și mieunând constant pentru a atrage atenția. Aceste evenimente s-au petrecut la ora 01:46. După ce s-a plimbat prin curtea spitalului, pisica a verificat fiecare ușă, sperând că cineva îi va răspunde și o va primi înăuntru. Din fericire, a ajuns exact la clinica unde a adus pe lume patru puișori: două pisicuțe și doi motănei care îi seamănă mult.

blank