Life, Stiri

PERLE de la BAC 2013

Iata cateva dintre inventiile si perlele pe care au putut sa le scrie elevii la BAC 2013

PERLE de la BAC 2013Cu fiecare an ce trece, cu fiecare generatie, profesorii care corecteaza lucrariile elevilor trebuie sa isi asigure multa apa cu zahar, pentru ca aberatiile elevilor iti taie pur si simplu rasuflarea.

“Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am inteles nimic. O s mai scriu o bucat de comentariu din Morometii in loc”.

“Baiazid i-a zis cel batran lui Mircea sa faca misto de el”.

“Catalina nu avea probleme financiare pentru ca tatal ei era imparat”.

“Perspectiva este anosta, deprimanta, nu se vorbeate de mallul din zona Baneasa, numai de strazi murdare, oameni saraci, hamali”.

“Jurnalul e mai putin bun cand la 16 ani mama gaseste scrise lucruri personale, ca am luat bataie s-au de ce fete imi place”.

“Catalin Botezatu este un model in viata pentru orice fiinta pentru ca el ia fete din viata reala si le duce si le imbraca la Bucuresti si pe unele chiar mai adanc în Europa”.

“Pe langa modelul meu in viata eu am si modele in viata, care sunt animatoare, cu care ma inteleg bine, cu unele merg chiar la strand, cand nu sunt obosite noaptea dupa dans. Au o viata buna, deci asa vreau sa ajung si eu”.

“Poetul avea o fixatie pe poza lui Ann pentru ca atuncea, in vechime nu era Facebook ca sa vada toate panaramele dezbracate pe toţi pereti. Si ea perversa o lasat poza ei in vitrina la foto pe unde stia ca trece poetul”.

„Ce spatiu, cand totul se petrece pe pamant, pe strada Baneasa, lacul Floresca, in 1950. De unde nave cosmice atunci? Perspectiva este anosta, deprimanta, nu se vorbeste de mallul din zona Baneasa, numai de strazi murdare, oameni saraci, hamali.”

„Un model te reprezinta. Gigi Becali vorbeste pe intelesul meu, pricep. Patapievici are farze incalcite, musai am nevoie de dictionar ca sa pricep ce vrea sa spuna“

„Eminescu mintea in poezi cu viziunea lui despre lume cu iubire, cu sentiment, cu pus de suflet in relatiea ce nu era el, nu era adevarat ca am vazut si la televizor ca mergea și prin locuri necurate si ca a murit de sifilis.”

„Se uita cu jena la poza capului iubitei lui din vitrina la fotograf ca faceau misto baietii de la terasa de iel.  Fotografia avea buzele surazatoare. Ia lasat-o iubita lui ca atunci cand este plecat cu treaba, el sa nu uite de fata ei” 

 

blank