Life, Stiri

Perle BAC : Luceafărul a coborât pe Pământ şi a făcut sex cu aleasa inimii lui

Perle BAC : Luceafărul a coborât pe Pământ şi a făcut sex cu aleasa inimii lui
 
blankCa in fiecare an profesorii sunt ingaduitori si vor sa rada si cu restul lumii de minunatele perle pe care elevii le scriu pe foile de examen.
Va lasam si pe voi sa radeti sau sa plangeti de viitorul tineret somer :

„Sotul o lasase singura acasa pe Victoria si femeia nu intelegea pe unde umbla de atata vreme, asa ca a incalecat pe cal si a mers sa il caute. Victoria nu putea sa stea linistita, pentru ca calul Bator nu-i oferea iubire si mangaieri, la fel ca sotul ei. Ii era teama ca o sa-l prinda cu o femeie, dar l-a gasit mort”

„Eu din ce a zis Lucian Blaga n-am inteles nimic. O sa mai scriu o bucata de comentariu din Morometii în loc”

„Mircea cel Mare, care prima data a fost batran, sta la un discurs cu Baiazid. Acesta il primeste politicos, dar cu obraznicie, si-l face in tot felul, ca pe o albie de porci”.

„Baiazid i-a zis cel batran lui Mircea sa faca misto de el”.

„Catalina nu avea probleme financiare pentru ca tatal ei era imparat”

„Baltagul este un fel de topor folosit si în zilele noastre pentru comiterea crimelor. Dupa acest topor a plecat Victoria Lipan, probabil ca avea nevoie de el pentru muncile campului sau ca sa taie lemne”

„Lucian Blaga a stiut sa isi foloseasca calitatile si azi il sarbatorim pe bancnota de 200 lei. Este una dintre cele mai mari bancnote romanesti si a fost rapus doar de 500 lei cu Eminescu care e artist”

„Luceafarul a coborat pe Pamant si a facut sex cu aleasa inimii lui. Catalina l-a iubit si i-a daruit un copil din flori, apoi s-au casatorit”

„N-am stat sa numar cuvintele, ca mai am putin timp, dar am inmultit cuvintele dintr-un rand cu randurile si mi-a dat 640”

 

„Parerea mea e ca Ilie Moromete lua la misto pe toti pentru ca se credea superior din nastere. N-a avut nevoie de multa scoala si de aceea e idolul meu”

„Luceafarul se duce la demagog ( demiurg, n.n.) si ii cere sa-l faca muritor”.

 

Guzun Alice

blank