Fuego
Showbiz

Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin: „Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură”. Artista a împlinit 85 de ani

Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin. Irina Loghin a împlinit 85 de ani pe 19 februarie. Celebra interpretă de muzică populară a petrecut acasă, alături de familie și de prieteni. Printre ei s-au numărat Alina și Romeo de la trupa Alesis, dar și Paul Surugiu alias Fuego, „fiul ei adoptiv’. Și pentru că la câteva zile distanță este ziua de naștere a fiicei sale, Irinuca, a fost serbată și aceasta.

Pe data de 19 februarie, Irina Loghin a împlinit veritabilă vârstă de 85 de ani. De la ziua ei de naștere nu a lipsit nici Fuego, pe care-l consideră fiul ei de suflet. Cei doi au cântat împreună o piesă de succes, care este pe buzele tuturor la fiecare final de an. Acesta a venit de la Chișinău unde a susținut un super spectacol, special pentru ziua artistei. La petrecerea Irinei Loghin, nepoțica artistei a fost centrul atenției, cum era de așteptat.

Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin: „Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură’. Artista a împlinit 85 de ani

Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin: „Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură’. Artista a împlinit 85 de ani.

Fuego

Irina Loghin a împlinit 85 de ani

Irina Loghin a petrecut de ziua ei în mijlocul celor dragi. Sufletul petrecerii a fost nepoțica ei, Ana, pe care și-a dorit-o enorm. Și pentru că la câteva zile distanță este și ziua de naștere a Irinucăi Loghin, cele două, mamă și fiică, s-au serbat împreună.

Printre invitați s-a numărat și Fuego, dar și Alina și Romeo de la Alesis. „Fiul adoptiv’ al Irinei Loghin a venit la petrecere direct din Barasabia, unde a susținut un concert de zile mari. Fuego a schimbat pe scenă nu mai puțin de 8 costume și a făcut duete cu artiștii de acolo. Surpriza lui cea mare pentru basarabeni a fost… doamna Sofia Vicoveanca.

‘Face o vârstă de aur, iar eu sunt bucuros că am realizat împreună un proiect de succes, de anvergură, cu două albume premiate, alături de Orchestra Lăutarii’ și maestrul Nicolae Botgros, concerte în toată lumea, amintiri! Îi doresc liniște, bucurii alături de nepoată, putere de a fi pe scenă, răbdare și multă sănătate! Eu nu pot decât să-i mulțumesc cu tot sufletul meu, fiindcă am construit împreună un duet de succes, care continuă să aibă admiratori. Am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură’, a spus Fuego despre Irina Loghin, pentru viva.ro.

Pentru ce îi e Fuego recunoscător Irinei Loghin

Citește și  Rona Hartner asteapta scuze publice de la Simona Gherghe

Fuego mai spune că, probabil, fără Irina Loghin, foclorul n-ar fi fost la fel. Artistul îi transmite pe această cale „mamei sale adoptive’ un călduros ‘La mulți ani!’. Artista le-a mulțumit tuturor celor care au felicitat-o de ziua ei de naștere.

‘Folclorul nostru, cu siguranță, n-ar fi fost la fel fără glasul său, care-a reușit să pătrundă în toate zonele, fiind iubită de toată țara. Românii i-au închinat, prin dragostea lor, un adevărat cult și sunt sigur că așa va fi și peste multe generații, pentru că a influențat prin vocea sa caldă, prin emoția transmisă, prin bijuteriile din zona sa, Prahova mândră și frumoasă. La mulți ani, mama Irina Loghin’, a mai spus Fuego, pentru viva.ro.

‘Am avut parte de o zi specială, alături de familie și de mulți prieteni dragi. Alături de mine a fost și fiul meu adoptiv, Paul, care îmi este alături an de an în această minunată zi. Le mulțumesc tuturor și va mulțumesc vouă, dragii mei, pentru sutele de mesaje și telefoane! Îmi pare rău că nu am reușit sa răspund tuturor!’, ne-a mărturisit Irina Loghin, în exclusivitate.

Fuego a cucerit iar Basarabia

Fuego a revenit, recent, din Basarabia, unde a susținut un concert de zile mari. Artistul realizează show-uri impresionante atât în România, cât și în Republica Moldova, acolo unde este adulat, apreciat și unde este ‘Artist al Poporului’, prin decret prezidențial, încă din anul 2012, aceasta fiind cea mai înaltă distincție în statul moldovean.

Pe data de 16 februarie 2024, interpretul a avut un spectacol de zile mari la Palatul Național ‘Nicolae Sulac’ din Chișinău. Concertul a fost sold-out cu două săptămâni înainte, publicul rămânând pe-afară. Peste 2000 de suflete au vibrat alături de el și de invitații săi în cadrul spectacolului ‘Iubirea înflorește primăvara’.

Artistul a fost acompaniat de minunații instrumentiști din orchestra ETHNO REPUBLIC, fiind la prima colaborare împreună, care s-a dovedit a fi un real succes. Dirijor a fost maestrul Marcel Ștefăneț, care a pus tot sufletul pentru a crea momente memorabile alături de Fuego.

Sofia Vicoveanca, surpriza lui Fuego pentru basarabeni. Artistul a schimbat 8 costume
Surprizele s-au ținut lanț, oamenii au cântat, au dansat, au lăcrimat, s-au ridicat în picioare și l-au răsplătit pe Fuego cu aplauze îndelungi. Un moment emoționat a fost omagiul adus de Paul Surugiu tuturor artiștilor basarabeni plecați, în semn de prețuire.

Surpriza serii, neanunțată pe afiș, a fost doamna cântecului popular românesc, ‘Stâncă Bucovinei’, Sofia Vicoveanca, care a cântat și a recitat alături de Fuego, bucurând publicul basarabean. Invitații de seamă, care au făcut deliciul publicului, prin duete de ținut minte, împreună cu Fuego, au fost artiști de top din Moldova. Printre ei: Anișoara Puică, Corina Țepeș și Costi Burlacu, Lenuța Gheorghiță, Cornelia Ștefăneț, Stela Botez și Ady Carp.

Fuego a schimbat nu mai puțin de 8 costume, a avut o super echipă de dansatori aproape, iar prezentarea scenică a fost una deosebită, publicul putând vedea o scenografie realizată din ecrane led. Pe el era numele FUEGO, în mărime naturală, cu litere mari, impresionante și cu grafice speciale.

Fuego: ‘Acolo mă simt ca acasă și acolo există un public aparte, unic!’

Citește și  Cu această atitudine, Jojo va incita toată suflarea masculină!

‘A fost o încântare să revin cu un concert grandios în Basarabia! Acolo mă simt ca acasă și acolo există un public aparte, unic! Am avut emoții, dar am reușit să duc la bun sfârșit, alături de muzicieni minunați, un show de trei ore, cu multe schimbări, surprize, momente unice, lacrimi, zâmbete și cântece iubite de oameni, din repertoriul meu. M-am simțit deosebit, m-am încărcat cu energie și sunt bucuros de această colaborare unică alături de Ethno Republic și Marcel Ștefăneț. Acești muzicieni mi-au transformat piesele, care au pus tot sufletul pentru a ieși un proiect măreț! A fost de vis și abia aștept să revin!’, spune Paul Surugiu Fuego.

Publicul român îl poate aplauda și asculta pe Fuego la Sala Palatului din București, pe 10 martie, în partea a doua a super proiectului său folcloric autentic ‘Drag de România noastră!’, alături de Orchestra Fraților Advahov și invitați speciali, generația tânără a folclorului românesc. Alături de Fuego va prezenta Iuliana Tudor, veți asculta cântece celebre, îl veți vedea în 10 costume populare, în duete memorabile, invitata sa de seamă fiind celebra Nicoleta Voica din Banat.

Tot în luna martie, artistul pornește la drum și prin țară, în turneul național de muzică ușoară ‘Primăvara din inima mea!’, în care va celebra cei 30 de ani de carieră împliniți anul trecut. Fuego va ajunge, alături de band-ul său, în Bârlad, Adjud, Galați, Iași, Bistrița, Dej, Oradea, Baia Mare, Satu Mare, Timișoara, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Pitești, Constanța, Buzău, Oltenița, Sibiu, Deva, Arad, Târgu Jiu și Craiova. Nu-l ratați în concerte și nici la TVR 2, în fiecare duminică, de la ora 15.00, la show-ul său ‘Drag de România mea!’

Foto: Facebook.

blank