Showbiz, Stiri

Cu această atitudine, Jojo va incita toată suflarea masculină!

De Halloween, Jojo a devenit cea mai sexy vrăjitoare! Jurata de la “Dansează printre stele” şi actriţa din Serviciu Român de Comedie, Jojo (Cătălina Grama), nu era deloc fan al sărbătorilor împumutate de la alte popoare. Însă, după naşterea fiului ei, Achim, blonda a început să-şi schimbe părerea.

jojo_-_1_0

“Mi se pare foarte important ca toţi cei mici să creadă în magie. În plus, îl  văd pe Mossu cât de tare se bucură atunci când se costumează, când decorăm împreună casa. Desigur, nu respectam exact tradiţia americană şi nu mergem cu <trick or treat>, însă ne bucuram amândoi de o zi amuzantă. Anul acesta, fiul meu mi-a spus că vrea să fie pirat. Am mers cu el la cumpărături, şi-a ales costumul preferat şi l-a îmbrăcat încă de dimineaţă”, spune ea.

jojo_3

La rândul ei, Jojo s-a costumat de acest  Halloween în “cel mai tradiţional” costum, cel de vrăjitoare. “Tot la sugestia lui Achim am devenit o vrăjitoare. Am căutat prin dressing ceva  să se potrivească şi am asortat un machiaj adecvat. Am şi <recuzită> după cum se vede din imagini”, încheie vedeta.

jojo_6