International, Stiri

Penibilă! Mireasa minoră îşi face singură fotografii topless

Cât de ridicolă a ajuns Courtney Stodden

Jayden-Suede special event - Downtown, Los Angeles

Pentru ca dupa ce a divortat de sotul ei a intrat intr-un con de umbra, Courtney a decis sa rezolve problema si a facut ce stie mai bine: a iesit semi-goala la plaja.

Courtney, care si-a atras porecla de „mireasa minora” pentru ca s-a maritat cu actorul Doug Hutchison la doar 16 ani, a recunoscut in repetate randuri ca isi doreste faima mondiala si nu se da in laturi de la nimic pentru a-si atinge visul.

article-2521069-19FDD59700000578-645_634x772

Constienta ca are paparazzi pe urmele ei, mireasa minora a iesit zilele trecute pe o plaja din Ventura, California, intr-un deux-piece colorat, cu franjuri, care abia a reusit sa-i acopere (partial) silicoanele marimea DDD.

mm

Adolescenta, in varsta de 19 ani, nu s-a preocupat deloc in legatura cu bronzarea cat timp a stat la plaja. In schimb si-a tinut mereu buzele stranse sub forma de „botic” si si-a scos la un moment dat sutienul pentru a-si face un autoportret topless.

Din outfit-ul miresei minore n-au lipsit o pereche de pantofi cu toc ametitor, nude, pe care, din fericire, nu i-a incaltat pe nisip, cum a mai facut in trecut pentru a atrage atentia presei.

Desi s-a despartit de mai bine de o luna de sotul ei, in varsta de 53 de ani, Courtney continua sa locuiasca in aceeasi casa cu el si a fost zarita in compania lui la diverse pranzuri sau cine. Se pare ca cei doi nu au semnat un contract prenuptial, asa ca acum mireasa minora se va bucura de o parte considerabila din averea sotului ei.

blank