Actualitate, Stiri

Pe ce lume trăieşte Vanda Vlasov?!

La ieşirea de la DNA: “Jocurile de noroc sunt o îndeletnicire a nobilimii. Tata joacă la cazinouri. Şi ce face, violează copii?”

Vanda 1

Dacă ar fi să te iei după Vanda Vlasov, fiica lui Mihail Valsov, oraşul Las Vegas este non-stop plin ochi de… nobilime!

Cea mai faimoasă blondă a ultimelor ore a declarat, la ieşirea de la DNA, ca jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii. E a spus ca tatal ei joaca la cazinouri, dar asta nu inseamna ca violeaza copii, ca ar fi vreo o crima.

Blackjack

Vanda Vlasov, prim-vicepresedintele Curtii de Arbitraj Comercial, s-a prezentat miercuri la DNA pentru a fi audiata in calitate de martor in dosarul in care a fost arestat preventiv tatal sau, Mihail Vlasov, presedintele suspendat al CCIR, aflat in prezent in arest preventiv.

La iesirea din sediul DNA, Vanda Vlasov a sustinut ca tatal ei nu a intervenit niciodata la ea. “Ideea ca eu am pronuntat vreodata o solutie influentata de cineva sau de tata este o nemernicie. Tata nu a pus mana pe bani, e nevinovat”, a declarat Vanda Vlasov.

Mihail Vlasov, fostul preşedinte al Camerei de Comerţ, a fost interceptat atunci când cerea mită un milion de euro, promițând că va putea interveni, la schimb, pe lângă judecătorii de la Curtea de Arbitraj în scopul rezolvării favorabile a unui dosar comercia. Fiica sa, Vanda Vlasov, deține funcția de judecător la Curtea de Arbitraj.

Vanda 2

“Pot sa nu declar nimic in calitate de fiica, dar am spus ca nu ascund nimic. Am declarat tot ce am avut de spus si anume adevarul”, a spus Vanda Vlasov.

La insistentele jurnalistilor, Vanda Vlasov a mai declarat ca “Jocurile de noroc sunt o indeletnicire a nobilimii, la casino joaca si printul Albert. Tata joaca la cazinouri. Si ce face, violeaza copii? Nu vad o crima. Joaca la cazino, ce e rau in asta? E un mod de a-si petrece timpul liber. Da, a pierdut sume… va dati seama ca nu imi spune mie. Nu stau sa fac studiu psihologic pe tata.”

Apoi s-a plâns că după ce că e arestat tatăl său, a ajuns şi soţul să fie urmărit penal împreună cu soacra sa. “Noroc că n-am copil că mi-l lua şi pe ăla”, a mai declarat Vanda Vlasov.

Vanda

Vanda Vlasov este soţia lui Cristian David, fost ministru delegat pentru Romanii de pretutindeni, in Cabinetul Ponta II.

Mihail Vlasov a fost denunţat la DNA de omul de afaceri Gheza Iosif Petroczki, de la care ar fi cerut un milion de euro, iar în 18 martie a fost prins în flagrant, într-un restaurant din Bucureşti, după ce ar fi primit de la acesta 200.000 de euro.