Paul Surugiu-Fuego va face un show spectaculos, la care muncește de ceva vreme. Alături de el va fi celebra Orchestră a Fraților Vasile
Life

Paul Surugiu Fuego şi „Drag de România mea”, premiu special Radar de Media

Printre premianţii acestui an se numără Paul Surugiu Fuego şi emisiunea „Drag de România mea” care a fost distins cu „Premiul Special pentru Promovarea Valorilor Românești şi a Divertismentului de calitate”, confirmare a muncii depuse alături de echipa de la TVR 2.

Paul Surugiu Fuego a mai primit un premiu pentru sinceritate şi promovarea personalităţilor româneşti din România şi Republica Moldova în cartea „Confesiuni – Cu sufletul pe scena vieţii”, semnată de artist. Trofeele au fost ridicate de Codruţa Prunariu, producătorul emisiunii „Drag de România mea”.

„E important premiul acordat emisiunii Drag de România mea şi ne ambiţionăm să facem în continuare proiecte de calitate, realizate la cel mai înalt nivel profesional de Televiziunea Română. Voi promova în continuare valorile României, marii noştri artişti şi marile personalităţi culturale care, din păcate, au fost uitate în această perioadă”, a transmis Paul Surugiu Fuego.

Important eveniment media al anului, Gala Premiilor Radar de Media a ajuns la cea de-a zecea ediţie. Decernarea premiilor publicului cititor a reunit nume cunoscute şi apreciate în showbiz într-un eveniment strălucitor.

Printre jurnaliştii TVR invitaţi să ofere trofeele la GALA RADAR DE MEDIA 2022 s-au numărat Laura Fronoiu, prezentatoarea Telejurnalului TVR 2 şi TVR Info, precum şi Maria Smarandache şi Bogdan Muzgoci, moderatorii matinalului TVR 1 şi TVR Info, „Trei ceasuri bune”.

Gala a premiat 17 categorii media prin votul publicului și două categorii de premii speciale.