Showbiz

Paul și Roxana s-au împăcat. Prima imagine cu cei doi foști concurenți: „Asta este dragoste!”

Paul și Roxana au dezvoltat o poveste de dragoste în cadrul emisiunii „Mireasa”, care a culminat cu căsătoria lor în finala sezonului 6. Cu toate acestea, după un timp de la cununia civilă, cei doi s-au despărțit. În ultima vreme, însă, au dat semne că ar putea reconcilia, postând imagini în aceleași locuri și schimbându-și postările pe rețelele sociale. De asemenea, Roxana a revenit la numele de familie Niță pe Instagram, înlocuind numele Tobă.

Recent, cei doi au publicat o fotografie împreună, semnificativă pentru fanii lor, marcând oficial reconcilierea lor. În imagine, pe fundal se aude melodia „That’s amore” (Asta e dragoste).

Această imagine marchează un nou început pentru Paul și Roxana, care au decis să ofere iubirii lor o nouă șansă și să construiască o viață împreună. În plus față de reconciliere, ei au surprins și prin schimbarea de look: ambii și-au vopsit părul blond.

Paul a împărtășit fotografia de cuplu pe rețeaua sa de socializare, iar Roxana a redistribuit-o pe contul ei.

Paul și Roxana de la „Mireasa” au avut o poveste de dragoste care a avut începutul în casa emisiunii. Aceștia au fost primul cuplu format în cadrul show-ului, dar au trecut prin momente de certuri și împăcări înainte de a ajunge să se căsătorească. Primul lor sărut a avut loc în cadrul unei petreceri pe data de 10 septembrie 2022, însă o situație în care Paul a dansat cu o altă concurentă, Denisa, a cauzat nemulțumirea Roxanei. După această petrecere, într-o emisiune live, Paul a declarat că sunt un cuplu, în timp ce Roxana a negat acest lucru.

Deși relația lor a avut un început tumultuos, cei doi au avut momente în care s-au apropiat din nou, iar pe 16 septembrie 2022, au recunoscut oficial că sunt un cuplu în cadrul unei emisiuni live.

Pe parcursul relației lor, au existat și obstacole. Prietena Roxanei, Adina, a avut conflicte cu Paul, considerând că cei doi nu sunt potriviți. Cu toate acestea, Adina și-a schimbat ulterior opinia și i-a sprijinit în competiție.

Citește și  Doinita Oancea inger pentru familiile nevoiase

Roxana a avut îndoieli cu privire la sentimentele lui Paul, iar la o anumită etapă, și-a exprimat dorința de a părăsi emisiunea pentru a-l aștepta pe Paul în exterior, ceea ce a provocat nemulțumire în relația lor. Conversațiile dintre Roxana și Adina, care au discutat despre Paul și bunica Ecaterina, l-au deranjat pe Paul, care a decis să pună capăt relației într-o emisiune live pe 22 septembrie 2022.

Ulterior, au existat momente de tensiune între ei din cauza orgoliilor, însă în cele din urmă, atracția și sentimentele au învins, și cei doi s-au împăcat.

După diverse certuri și împăcări, Roxana a fost eliminată din competiție, dar înainte de a pleca, i-a mărturisit lui Paul că îl iubește, chiar dacă erau despărțiți. Atât Paul, cât și Roxana au simțit lipsa celuilalt, iar Paul a chemat-o pe Roxana înapoi în competiție, la care aceasta a acceptat.

De atunci, dinamica relației lor s-a schimbat radical. S-au apropiat tot mai mult, au devenit mai tandri și au discutat despre viitor și perspective. Aceste schimbări i-au convins pe amândoi că sunt compatibili și se iubesc cu adevărat. Familia lor și-au manifestat sprijinul față de cuplul lor, considerând că sunt potriviți și pot construi o familie frumoasă împreună.

Paul a decis să o ceară pe Roxana în căsătorie într-o călătorie la Roma, făcând o glumă înainte să îi pună inelul pe deget. Cu emoții mari, Roxana a acceptat propunerea.

Tatăl Roxanei a binecuvântat cererea în căsătorie, dar a dorit ca fiica sa să își păstreze numele de familie. Când au depus actele de căsătorie, Paul a sugerat că Roxana să poarte două nume de familie: Tobă Niță, gest care l-a impresionat pe tatăl Roxanei. Roxana s-a arătat deschisă să se mute în Constanța, unde locuiește Paul, pentru a începe o nouă viață împreună.

blank