Showbiz, Stiri

Doinita Oancea inger pentru familiile nevoiase

Doinita Oancea inger pentru familiile nevoiase

blankActrita din celebrul serial romanesc, „Inima de tigan”, si-a propus sa ajute oamenii nevoiasi. Nu numai ca si-a propus, ba s-a pus si pe fapte. S-a gandit la o afacere pro bono, practic creeaza bratari si le vinde, apoi banii ii investeste in oameni, mai exact in oamenii care nu au ce pune pe masa copiilor.

Primul norocos a fost Niculaie, care s-a trezit de dimineata si s-a dus sa cerseasca ca sa isi poata hrani copiii, de nicaieri a aparut Doinita cu pungile pline de mancare ca sa i le ofere barbatului. Este o campanie prin care actrita incearca sa ajute oamenii nevoiasi, probabil ar trebui sa ne alaturam.

blank„El e Niculaie. Are 49 de ani si 5 copii. Ieseam de la supermarket si l-am vazut pe strada, plangand, cerand trecatorilor mancare, ca nu are ce pune pe masa. Eu i-am oferit 10 lei si m-am dus la masina, ma grabeam. Cand bag cheile in contact imi amintesc de banutii stransi pe bratari. las geanta, iau banii dn portofelul cu bratari si fug dupa el. I-am luat cei 10 lei inapoi si i-am zis sa ma astepte. Cu banii de la voi i-am cumparat : pui, cartofi, ceapa, faina, malai, zahar, conserve, oua, paine, suc, lapte, ulei. Acum poate merge acasa sa faca mancare. Nu va bucurati sa vedeti ca mana de la mana putem ajuta oameni? Asta a fost primul. La cat mai multi ,zic ! Sa va mai spun cat de surprins a fost??”, a transmis Doinita pe Facebook.

blank