Actualitate, Stiri, Ultima Ora

Patronul unui club din Centrul Vechi, acuzat că şi-a ucis managerul!

UPDATE 16:05 – Poliția Capitalei a emis un comunicat în care precizează că „la data de 3 iulie a.c., cu ocazia cercetării la faţa locului la un imobil din Centrul Vechi al Capitalei a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane de sex bărbătesc, care prezenta ţesut moale în stare de putrefacţie”.

patronul-unui-club-din-centrul-vechi-acuzat-ca-si-a-ucis-managerul-barbatul-ar-fi-dat-foc-cladirii-ca-sa-ascunda-crima-18486792

„La data de 15 iunie a.c., Poliţia Capitalei a fost sesizată de către un tânăr, cu privire la faptul că, tatăl său ar fi plecat de la domiciliu, la data de 13 iunie a.c., în jurul orei 11.00, nu s-a mai întors şi nici nu a mai răspuns la telefoanele sale mobile, acestea fiind închise. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii bucureşteni, a rezultat faptul că bărbatul dispărut ar fi fost văzut ultima dată în ziua de vineri, 13 iunie a.c., la o terasă din Centrul Istoric.

La data de 19 iunie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 205 din Codul Penal. Având în vedere complexitatea actelor de urmărire penală, precum şi faptul că, din coroborarea tuturor declaraţiilor şi a datelor rezultate în urma investigaţiilor, existau suspiciuni că în cauză ar putea fi vorba despre comiterea unei infracţiuni contra vieţii, la data de 25 iunie a.c., prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus preluarea cauzei în vederea efectuării urmăririi penale”, se arată în document.

Patronul clubului din Centrul Vechi care a ars luna trecută a fost reţinut de poliţie, fiind acuzat de crimă. Acuzația vine după ce pompierii au descoperit, aseară, cadavrul carbonizat al managerului clubului.

Potrivit anchetatorilor, patronul clubului l-ar fi ucis pe manager și ar fi urcat trupul acestuia la etajul clădirii în care funcționa în trecut o fabrică de textile. Acolo ar fi pus focul pentru a-și ascunde urmele.

Un incendiu violent a izbucnit luna trecută, aproape de miezul nopții, pe strada Gabroveni din Centrul Vechi al Capitalei. La parterul imobilului se afla un bar, care era plin în momentul izbucnirii flăcărilor.

Trupul bărbatului ucis nu a fost găsit nici în momentul stingerii incendiului, nici a doua zi, când la fața locului mai erau pompieri care încercau să se asigure că flăcările nu vor izbucni din nou, anunță Digi 24. Cadavrul a fost găsit aseară, dar poliția nu a dat detalii despre acest caz.

blank