Administratie Locala

Parcurile au fost stropite împotriva căpuşelor

Primăria Sectorului 2 a finalizat acţiunea în toate parcurile din sector

 insecticid

În acest zile, Primăria Sectorului 2 a finalizat acțiunea de aplicare a insecticidelor împotriva căpușelor în toate cele 31 de parcuri din administrare, pentru a proteja populația împotriva acestor paraziți.

Conform specificațiilor tehnice a soluțiilor folosite, Primăria Sectorului 2 este pregătită ca peste două săptămâni să reia tratamentul pentru distrugerea căpuşelor în toate parcurile, în principal în zona locurilor de joacă pentru copiii, precum şi a țarcurilor pentru animalele de companie.

Pentru buna desfăşurare a operaţiunilor, tratamentul împotriva căpuşelor s-a făcut de către personal specializat prin împrăștierea mecanizată a substanțelor chimice care nu sunt dăunătoare oamenilor şi animalelor.

Tratamentul s-a aplicat numai după ora 23.00, atunci când parcurile sunt închise accesului publicului pentru a preveni astfel producerea unui eventual disconfort vizitatorilor.

Prin această acţiune, Primarul Neculai Onţanu doreşte să asigure condiţii optime de petrecere a timpului liber pentru bucureştenii care vin să se relaxeze în parcurile sectorului 2.


loading...