Pamela Anderson
Life

Pamela Anderson nemachiată. Vezi cum arată fosta vedetă Playboy la 54 de ani

Pamela Anderson a fost surprinsă într-o ipostază inedită, când nu purta machiaj. Considerată sex simbolul anilor ’90, vedeta a fost fotografiată în Malibu, alături de cei doi fii ai săi.

Paparazzi au realizat imagini rare cu Pamela Anderson nemachiată. Fosta vedetă Playboy (54 de ani) a fost fotografiată în momentul în care ieşea de la o cafenea din Malibu. Purta o ținută foarte lejeră compusă dintr-o pereche de pantaloni de trening de culoare gri, un tricou alb și o pereche de șalpi.

Pamela Anderson se menține într-o formă de zile mari pentru vârsta pe care o are. Chiar dacă nu s-a machiat, ea a fost recunoscută cu uşurinţă de fotoreporteri.

După ce şi-a petrecut ultimii ani în Canada, ţara ei natală, Pamela Anderson s-a mutat mai nou în California de Sud. Actriţa de 54 de ani a deţinut mai mult de şase ani o casă pe plajă în Malibu, însă recent a închiriat proprietatea ce valorează şapte milioane de dolari. Chiria percepută ar fi de 50.000 de dolari pe lună, scrie Architecturaldigest.com.

Pamela Anderson nemachiată. Starul din „Baywatch” s-a căsătorit a şasea oară

Pamela Anderson s-a căsătorit a șasea oară la sfârșitul anului 2020. Actriţa și-a oficializat, în mod legal, relația cu partenerul ei de viață, culturistul canadian Dan Hayhurst, chiar în Ajunul Crăciunului, ajungând, astfel, la cea de-a șasea căsnicie. Cununia a fost oficiată chiar în curtea propriei case, de pe Insula Vancouver, conform Unica.

Pamela Anderson și Dan Hayhurst s-au cunoscut cu doar câteva luni înainte de a se căsători.

„Pamela este în extaz. Se simte mai bine decât niciodată. Este finalul unei etape. S-a întors la rădăcinile ei. Amândoi sunt nativi din Insula Vancouver. Își împart timpul între Malibu și reședința ei din Vancouver. Timpul petrecut împreună în carantină a fost cathartic pentru ei”, spunea, în urmă cu câteva luni, o sursă apropiată cuplului.

De câte ori a fost căsătorită Pamela Anderson

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu alți patru bărbați, cu unul dintre ei de două ori. Primul ei soț a fost muzicianul Tommy Lee (58 de ani), împreună cu care are doi băieți, Brandon Thomas Lee (24 de ani) și Dylan Jagger Lee (23 de ani).

Al doilea soț a fost solistul și compozitorul Kid Rock (50 de ani) în perioada 2006 – 2007. După divorțul de Kid Rock s-a căsătorit cu Rick Salomon (53 de ani), de care a divorțat tot un an mai târziu. În 2014, PAmela și Rick s-au recăsătorit și s-au separat pentru ultima dată un an mai târziu, în 2015. În 2020, actrița s-a căsătorit cu producătorul american de film Jon Peters (75 de ani), dar 12 zile mai târziu cei doi au divorțat.