Actualitate, Featured

Pacanelele fac victime: Tentativă de omor, la o sală de jocuri, pentru o datorie

O încăierare a avut loc în ziua pe Paşte în centrul municipiului Câmpulung. S-a ajuns la tentativă de omor, la păcănele, din cauza unei datorii. Trei ursari au atacat alţi doi bărbaţi. Unul a ajuns la spital, tăiat la cap şi la nas.

Tentativă de omor, la păcănele, în ziua de Paşte. În timp ce toată lumea petrecea, mai mulţi împătimiţi ai jocurilor de noroc erau într-o sală din centrul municipiului Câmpulung Muscel. La un moment dat, în local au intrat alţi trei indivizi. Aceştia au salutat şi s-au dus la masa unor clienţi. După ce au avut un schimb de replici s-au luat la bătaie.

blank

Astfel, agresorii de 21 ani, 22 ani şi 24 de ani, toţi de etnie romă, din Câmpulung au lovit doi bărbaţi de 43 de ani, respectiv 34 de ani, din aceeaşi localitate. Motivul ar fi o sumă de bani pe care unul dintre cei bătuţi o datora. Acestuia i s-a reproşat că cheltuieşte banii la păcănele dar nu îşi achită împrumutul. Agresorii l-au tăiat la scalp şi la nas, iar pe bărbatul de 34 de ani l-au lovit cu pumnii şi picioarele.

Imediat după comiterea faptei bătăuşii au fugit. S-a aflat de încăierare după ce bărbatul rănit a ajuns la spital şi s-a constatat că are două tăieturi la cap. A fost sesizată Poliţia Municipiului Câmpulung, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. A fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor. Cei trei agresori au fugit, fiind daţi în urmărire naţională. Deşi sunt căutaţi de duminică, nu au fost găsiţi.

blank