Liderul PNL Ludovic Orban a precizat că forma finală a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă trebuie să beneficieze de susţinerea preşedintelui Klaus Iohannis şi a adăugat că este creionată, în linii mari, structura PNRR.

„La ora 16.00 va avea loc o discuţie extrem de importantă la invitaţia preşedintelui Klaus Iohannis. Vom fi prezenţi, alături de colegii din coaliţia de guvernare şi cu domnul premier Florin Cîţu pentru o dezbatere a PNRR din cadrul facilităţii de redresare şi rezilienţă. Deja la nivelul coaliţiei avem creionată, în linii mari, structura Planului Naţional de Rezilienţă şi Redresare. Conform programului de guvernare evident forma finală a programului trebuie să beneficieze şi de susţinerea preşedintelui şi a Administraţiei Prezidenţiale şi vom avea o discuţie extrem de importantă privitoare la PNRR”, a declarat Ludovic Orban, miercuri la Parlament.

Preledintele Klaus Iohannis a convocat miercuri o sedinţă de lucru pe tema Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.