Politic, Stiri

Omul care l-a facut pe Obama presedinte, implicat in campania lui Ponta!

Mitch Stewart este un consultant politic american, specializat in organizarea si conducerea campaniilor electorale, care l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedintele SUA. Acum, vrea sa il ajute si pe Victor Ponta.

61567702

Mitch Stewart l-a ajutat pe Barack Obama sa devina presedintele Statelor Unite ale Americii doua mandate la rand. El este omul care se ocupa acum de candidatura fostei prime doamne Hillary Clinton, iar in Romania si-a pus in plan sa il ajute pe Victor Ponta sa devina urmatorul ocupant al Palatului Cotroceni.

Stewart va avea in aceasta seara prima sa aparitie televizata din Romania, astfel incat telespectatorii vor avea sansa de a il cunoaste pe cel care l-a ajutat pe Obama sa devina cel mai puternic om al lumii timp de 8 ani. Stewart este invitat special in emisiunea lui Mihai Gadea.

Mitch Stewart a fost directorul national al Organizing for America, organizatie care a luat fiinta dupa alegerile din 2008 si care a strans la un loc sustinatorii lui Barack Obama.

Aceasta organizatie extrem de influenta a fost folosita pentru a promova legi importante, precum reforma sistemului de sanatate american. Are o bogata experienta politica si este pasionat de sport.