Interviu, Stiri

Octavia Geamănu nu renunţă la asocierea cu trupa Direcţia 5

“Le spun cârcotaşilor să stea liniştiţi. O să mă vadă într-un alt clip Direcţia 5”

 Octavia (4)

 Este una dintre cele mai plăcute prezenţe de pe micul ecran autohton, iar povestea ei de dragoste cu solistul trupei Direcţia 5 a fost extrem de mediatizată de tabloide. Mai ales depărţirea dintre cei doi. Cum stau, de fapt, lucrurile povesteşte chiar de la prezentatoarea Observatorului Special de la Antena 1, într-un interviu acordat protvmagazin.ro.

Octavia (2)

Octavia a făcut pe 1 martie şapte ani de când s-a stabilit în Bucureşti. „Imaginea e ca cea a zilei de ieri: vânt teribil care complota cu praful străzilor încât îmi ajungea într-una în ochi, eu pe tocuri alergând după autobuzul 335, din când în când ploaie, o maşină roşie trecând printr-o baltă şi stropindu-mă pe rochiţa cea albă, 9 ore de aşteptare pentru a vorbi cu redactorul şef al Observatorului de-atunci, nervi, supărare, telefon descărcat şi totuşi, undeva, într-un colţ al meu, optimisul ca orice-ar fi, într-un final va fi bine”, îşi aminteşte blonda.

Îi place la nebunie să şofeze: „E una dintre marile mele plăceri”, iar notorietate i-a adus o reclamă bazată pe… ficţiune: „90% din ce găseşti pe internet legat de mine e ficţiune… Viaţa mea e atât de simplă şi frumoasă”, spune Octavia.

Octavia (3)

Este mândră de premiile obţinute de Observator în SUA. „Echipa Observatorului a câştigat trei medalii, nu una. Aur, argint şi bronz pentru campaniile „Copiii nu sunt de vânzare” şi „Copiii nu sunt invizibili” în cadrul New York Festivals. Am aflat după premiere că, în momentul în care s-au vizionat materialele din campanii, doi dintre membrii juriului au oprit filmele pentru că impactul emoţional a fost prea mare. N-aveam cum să trecem neobservaţi”.

În vizita pe tărâm american i s-a împlinit un vis, să vadă Marele Canion. În perioada cât a fost plecată a apărut şi ştirea că  va pelca din echipa Observatorului Special, dar nimeni nu a remarcat că era o ştire dată de 1 Aprilie, spune Octavia Geamănu.

Blonda spune că, de asemenea, tot ce s-a scris despre relaţia ei cu Marian Ionescu este pură invenţie, inclusiv informaţiile legate de scoaterea unor secvenţe din videoclipul Direcţia V. Octavia spune că a fost vorba despre o problemă „pur tehnică” pe care nu au avut când să o rezolve.

Octavia (1)

„Prezenţa mea în noul lor clip fusese destul de mediatizată. Credeţi că, dacă n-ar fi fost probleme independente de mine sau de ei, n-aş fi apărut? Doar mai filmasem şi pentru clipul  „O fată ca ea” în perioada în care nu aveam o relaţie. Le spun cârcotaşilor să stea liniştiţi. O să mă vadă într-un alt clip de-al lor. Negreşit”.

Care sunt micile secrete ale Octaviei?! Silueta şi- menţine cu „nişte cromozomi buni”. „Dacă vă spun că mănânc sarmale la 3 dimineaţa şi uneori chifteluţe la micul dejun, credeţi că glumesc?!” Nu-i lipseşte din poşetă niciodaă cardul, iar răsfăţul suprem pentru ea este: „Sunt sănătoasă, am linişte în suflet, simt dragostea şi respectul unor oameni care contează pentru mine, părinţii sunt bine. Ce răsfăţ să-mi mai doresc când simt că viaţa mă răsfaţă. Bucuraţi-vă!”

blank