Life

Obiceiurile care îi îngrozesc pe bărbați înainte și după sex

Sunt anumite obiceiuri ale femeilor care ii pot ingrozi pe barbati. Si chiar daca acestea sunt in general atente la tinuta lor si la felul in care arata, uneori pot scapa detalii foarte importante, care ii pot ingrozi pe masculi chiar inainte de sex.

Nu consuma alimente urat mirositoare
Inainte de a face sex ar fi indicat sa nu mananci usuturoi sau ceapa. Motivul este lesne de inteles! De asemenea, nu e bine nici sa consumi alimente care te pot balona, precum sucurile acidulate. Totodata, daca ai probleme cu respiratia urat mirositoare, ai grija la igiena orala.

Nu uita de menstruatie
Nu iti incita iubitul ca apoi sa iti aduci aminte ca esti la menstruatie. Innebunesc cand sunt excitati apoi lasati balta. Anunta-l dinainte ca este in perioada delicata pentru a nu avea parte de surprize.

Nu ii povesti despre problemele intime
Nu ii povesti niciodata iubitului tau inainte de a face sex despre secretiile tale vaginale abundente sau despre faptul ca ai candidoza sau infectie urinara. II va pieri tot cheful de sex si va avea o imagine groteasca in minte.

Pijamalele banale
Chiar si dupa ce ai facut sex trebuie sa tii cont de anumite reguli. Nu sari imediat in vechile tale pijamale dupa ce v-ati dezlantuit. Continua sa fii sexy si provocatoar, chiar daca iei o camasa barbateasca pe tine.

Sexul oral
Dupa ce i-ai facut sex oral nu te sterge imediat la gura, chiar in fata lui si nici nu scuipa secretiile seminale. Se va simti foarte prost daca tu vei face acest gest dezgustator.

Inchide usa la baie
Chiar daca aveti o relatie de lunga durata, nu te duce la baie sa urinezi cu usa deschisa imediat dupa ce ati facut sex. Jetul urinei tale este ultimul zgomot pe care ar vrea sa il auda dupa un moment de extaz.

blank