Featured, Showbiz

Oana Roman, prietenă a designerului Răzvan Ciobanu, a facut dezvaluiri incredibile după decesul acestuia

Printre persoanele care suferă foarte mult de la aflarea veștii se numără şi Oana Roman.Trecerea în neființă a lui Răzvan Ciobanu a șocat pe toată lumea și cei care îl cunoșteau nu contenesc să vorbească despre golul pe care creatorul de modă l-a lăsat în urma lui.

Printre persoanele care suferă foarte mult de la aflarea veștii se numără şi Oana Roman. Vedeta a apelat la el în momentele importante, iar el i-a creat ținute superbe, memorabile.

„Doamne ce veste cumplită! Încă nu reuşesc să procesez! E absolut șocant când un prieten pleacă așa cumplit şi brusc! A plecat un om extrem de talentat, aproape genial! Mi-a făcut una dintre cele mai frumoase rochii din viaţa mea acum mulţi ani, la nunta lui Chivu, apoi rochia de la cununia civilă şi a fost lângă mine în momente importante! Drum lin printre stele şi Dumnezeu să te ierte ! Rip, Răzvan Ciobanu”, a scris Oana Roman pe pagina ei de Instagram.

„O veste șocantă! Și încă o lecție desper faptul că viața e prețioasă și că trebuie să ne bucurăm de ea în fiecare secundă! Drum lin printre stele și Dumnezeu să te ierte!”, a mai scris ea.

Ei bine, la câteva ore după aceste postări, Oana a făcut o declaraţie cutremurătoare în care şi-a exprimat revolta faţă de reacţiile apărute după moartea creatorului de modă.

„Sunt zile ca asta în care cred că noi ca popor nu ne mai facem bine şi că nu prea mai avem şanse multe să evoluăm. Să mori subit sau un accident sau prea devreme, fiind celebru în România, este aproape un blestem! Se încearcă orice ca să apară imagini, filmări şi detalii macabre şi asta şochează mai rău ca moartea în sine!”, a scris îndrăgita vedetă.

blank