Oana Mizil
Life

Oana Mizil, prima reacție după despărțirea de Marian Vanghelie. Adevărul despre relația celor doi

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după zece ani de relație. Cei doi nu au dorit însă să comenteze prea mult pe marginea acestui subiect și au făcut doar câte o declarație scurtă.

Oana Mizil și Marian Vanghelie s-au despărțit după o relație de zece ani. Cei doi au împreună o fetiță, de șapte ani. Nu au fost însă căsătoriți civil. Chiar dacă nu au anunțat oficial despărțirea, un mesaj postat de Oana Mizil pe rețelele sociale este cât se poate de clar. În plus, cei doi nu au negat informația că nu mai formează un cuplu. Nu au dorit însă să spună foarte multe despre acest subiect.

Capitol încheiat

Zvonurile au început să curgă după ce Oana Mizil a postat pe Facebook următorul mesaj: „Un capitol din cartea vieții mele s-a încheiat! A fost frumos, a fost o experiență, a fost și dureros, a fost o binecuvântare! Domnul să ne lumineze calea!

După ce informația a început să fie difuzată în presă, mesajul a fost șters. Femeia a făcut însă o declarație scurtă cu privire la despărțire, dar nu a vrut să ofere detalii cu privire la motivele care au dus la această ruptură. „Nu vreau să declar nimic pe subiectul acesta“, a spus Oana Mizil, potrivit wowbiz.ro.

Se pare încă că Oana Mizil și-a făcut deja bagajele și a plecat împreună cu fetița și cu mama sa din casa lui Marian Vanghelie.

Nu a negat informația

Nici fostul primar al Sectorului 5, nu a oferit mai multe detalii cu privire la separare, dar nici nu a negat informația „Nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea”, a declarat Marian Vanghelie, potrivit click.ro.

Potrivit informațiilor apărute în ultimele zile, relația dintre cei doi a început să scârțâie încă de anul trecut. Între Oana Mizil și Marian Vanghelie a avut loc o altercație fizică, din cauza geloziei politicianului. Deși părea că s-au împăcat și au trecut peste incident, se pare că acesta le-a afectat mult relația.

blank