j

Oana Lis, condamnata la cratita! Risca sa faca foamea daca nu devine gospodina!

De cand Viorel s-a imbolnavit, sotia sa, Oana, nu mai este persoana exuberanta si pusa pe glume pe care o stiam. Disperarea i se citeste tot mai des pe chipul palid si incercanat. Diagnosticul sotului ei, acela de leziuni vasculare cerebrale, precum si desele lui pierderi de memorie, au transformat-o pe Oana intr-o persoana ultrasensibila, poate chiar labila.

 Ca si cum boala sotului nu i-ar fi apasat suficient pe umeri, unde mai pui ca cei doi se afunda repede si sigur in probleme financiare, fara solutii de scapare. Reducerea drastica a tuturor cheltuielior e musai, asa ca Oana Lis trebuie sa se dea peste cap si sa se transforme radical, in ceea ce nicicand nu a fost: o gospodina chivernisita. Fiind mereu un antitalent in bucatarie, cei doi erau nevoiti sa manance numai in oras. Altminteri, riscau ori sa moara de foame, ori sa se otraveasca mancand din  preparatele ei…deci…tot aia.

 Fasolea cu afumatura a Oanei i-a pus capac lui Viorel: a stat o noapte la buda!

 Acum, Oana este ingrozita la gandul ca chiar trebuie sa reuseasca sa ii gateasca sotului, intrucat nu isi mai permit luxul de a comanda mancare din oras. Ar face-o, doar ca ii este teama ca povestea sa nu se repete, iar Viorel sa primeasca, de data aceasta, lovitura decisiva chiar din partea Oanei. „Sunt disperata! De cand sunt cu Viorel, am incercat de trei ori sa ii gatesc si, de fiecare data, a trebuit sa arunc tot ce am facut! La prima incercare, am reusit sa arunc toata cratita cu sarmalele, a doua oara am facut o fasole cu costita afumata, de a stat saracu’ Viorel o noapte intreaga pe buda! A treia oara am facut ochiuri cu cartofi prajiti, de teama sa nu arunc iar banii pe geam! Viorel ma tot roaga sa ii gatesc, ar vrea si el sa aiba o gospodina acasa. Asta ne-ar mai lipsi, dupa ce ca nu avem bani, sa ii mai arunc si la tomberon, incercand sa gatesc”, a povestit disperata Oana, in exlusivitate pentru expresspress.ro.

 Momentan, o matusa de-a ei le gateste celor doi, insa nu se stie pentru cat timp. Asa ca Oanei nu ii mai ramane decat sa mai incerce inca o data, cu si mare grija, pentru ca masa pregatita de asta data lui Viorel…sa nu fie si ultima! Oana, stim ca poti!