Life, Stiri

Oamenii-papusa ai lumii

Oamenii-papusa ai lumii

blank

Perfectiune sau teribilism? Unii oameni nu au mai putut rezista tentatiei si s-au lasat prada tentatiei, incepand usor-usor sa se transforme in ceea ce si-au dorit din totdeauna. Desigur ca peste tot in lume exista oameni care sunt dependenti de operatiile estetice, insa doi dintre ei, care s-ar potrivi de minune ca si cuplu Barbie si Ken, intrec orice limita.

Nu multi sunt aceia care sunt ahtiati de perfectiune si chiar reusesc sa ajunga la acest punct. Dar Valeria Lukyanova, femeia Barbie, si Justin Jedlica, barbatul Ken, si-au cheltuit averile sa ajunga la acea perfectiune “de papusa”. La prima vedere se crede a fi numai Photoshop, dar la o privire mai atenta se poate vedea ca nu sunt efecte, ci doar foarte multe operatii estetice.

Valeria Lukyanova, una dintre cele mai cunoscute femei Barbie, are de 21 de ani si este un model Ucrainian. Desi sustine ca nu a atins vreodata cutitul in scopul infrumusetirii, toti doctorii au ajuns la concluzia ca nu poti sa te nasti cu trasaturile de papusa pe care le are Valeria. In plus, mai are si un bust foarte generos cu o talie extrem de mica, la care nu se poate ajunge decat prin operatii. Ochi mari, de papusa, par blond, lung, drept, talie subtire si machiaj impecabil sunt atuurile pe care o papusa trebuie sa le aibe. Valeria le are pe toate.

blank

Justin Jedlica este un barbat din New York, are 32 de ani si peste 90 de operatii estetice la activ. Scopul lui a fost sa atinga perfectiunea cu ajutorul operatiilor estetice, transformandu-se intr-o papusa umana. Toata “obsesia” lui cu aceasta perfectiune a inceput in tinerete, dorindu-si mereu nasul mai mic, acesta facandu-si pentru prima data o rinoplastie. De la aceasta operatie au venit inca alte 4 la nas, si altele, si altele. In momentul de fata, nu se stie daca Justin are vre-un loc natural pe corpul lui, peste tot existand silicon, sau macar vre-o operatie. Din cauza acestor “imbunatatiri”, tanarul a cheltuit peste 100.000 de dolari.

Maria Marinescu

blank