O tânără
Life

O tânără s-a măritat cu ea însaăi dar a divortat după 90 de zile

O tânără în vârstă de 33 de ani, Cris Galera s-a măritat cu ea însăși, în urmă cu 90 de zile. Femeia a decis însă să divorțeze la trei luni de la eveniment, pentru că nu a dorit să își fie infidelă, după ce a cunoscut „o persoană cu adevărat specială”.

O tânără care este fotomodelul brazilian a decis să se căsătorească cu ea însăși după ce a ajuns la concluzia că s-a maturizat și că niciun bărbat dintre cei pe care îi întâlnise nu era suficient de bun pentru ea. Astfel, ea a decis să se căsătorească cu ea însăși.

Modelul s-a măritat cu ea însăși în luna septembrie

În septembrie 2021, modelul Cris Galera s-a căsătorit cu ea însăși, într-o ceremonie oficială, organizată în Brazilia. La acel moment, femeia în vârstă de 33 de ani a mărturisit că îi place să stea singură și că nu a întâlnit niciun bărbat suficient de bun pentru ea.

Din acest motiv a ales să își unească destinul cu propria persoană. Modelul extrem de sexy a stârnit o serie de controverse prin decizia pe care a luat-o.

La „cununie”, sexy brazilianca a purtat o ținută care a tras toate privirile și i-a lăsat formele la vedere. Vedeta a povestit atunci că nici măcar nu a deranjat-o absența mirelui de la ceremonie.

Tânăra divorțează la doar 90 de zile de la nuntă

Femeia a decis să facă un gest radical, pentru a nu trăda căsnicia în care a intrat de una singură. Cris va divorța de a însăși, pentru că a întâlnit pe cineva cu adevărat special.

Brazilianca ar fi început să se îndrăgostească, după ce a cunoscut o persoană cu adevărat specială. Astfel, ea s-a decis să rupă căsnicia cu propria persoană, notează The Mirror.