Adela Noriega
Life

O mai știi pe Adela Noriega, cea mai frumoasă actriță mexicană a anilor ’90? În 2008 s-a retras, iar acum, la 54 de ani, e greu de recunoscut

Adela Noriega făcea furori în anii 1990 în telenovele, una dintre cele mai apreciate și la noi fiind „Amor Real’, unde a jucat alături de actorul Fernando Colunga. În 2008, actrița s-a retras brusc, devenind un mister pentru toată lumea, nefiind prea sigur dacă trăiește în Mexic sau în Statele Unite. Mai mult, în 2018 se specula că actrița suferea de cancer și plecase în Europa pentru a se trata.

O mai știi pe Adela Noriega, cea mai frumoasă actriță mexicană a anilor ’90? A jucat în Principessa, Amor real, Fuego en la sangre, La esposa virgen, Maria Isabel, Taina din adâncuri și multe alte telenovele de succes, dar în 2008 s-a retras pe neașteptate, fără ca cineva să știe mult timp ce s-a întâmplat cu ea.

Adela Noriega

Ce s-a întâmplat cu Adela Noriega, cea mai frumoasă actriță mexicană a anilor ’90

Adela Noriega avea 39 de ani când s-a retras din lumea cinematografiei și era una dintre cele mai apreciate actrițe de telenovele, cu 7 premii Tv y Novelas, și era curtată de unii dintre cei mai faimoți bărbați. Poate tocmai de aceea au apărut atâtea speculații cu privire la alegerea ei de a renunța la celebritate și la o carieră prodigioasă. S-a spus că era bolnavă de cancer, că a fost victima unei operații estetice nereușite, dar și că o decepție amoroasă, în urma unei relații cu cântărețul Luis Miguel, a determinat-o să se îndepărteze de lumea showbizului.

Teama de cancer are însă mai multă greutate, dat fiind că părinții Adelei Noriega au murit de tineri de această boală teribilă, așadar s-a speculat că ea a ales să se protejeze de pericol renunțând la o carieră solicitantă. La un moment dat, zvonurile deveniseră greu de luat în seamă… În 2017, publicația TVNotas scria că Adela Noriega se află în Florida, dar menționa că locuiește în Miami și că se dedică unei firme de impresariat. La câteva zile după acest articol, actrița a fost văzută în Mexic, în cartierul Polanco. Conducea o camionetă neagră și speculațiile că s-a întors pentru că-și dorește să revină în televiziune au început.

În august 2020, celebrul prezentator mexican Gustavo Adolfo Infante a dezvăluit că actrița locuiește într-o casă de lux în cartierul Polanco din Mexic alături de fratele său Alex. Conform spuselor sale, vedeta se ocupă cu achiziționarea și vânzarea de bijuterii. Asta în timp ce actrița Alicia Machado susținea că Adela Noriega locuiește, de fapt, în Weston, Florida…

Pentru respect față de viața sa privată nu o să spun unde locuiește, dar știu cartierul. Are o companie de imobiliare și are terenuri, apartamente și case. Eu cred că nu iese în niciun loc. Nu o vedem nici în restaurante, centre comerciale, în niciun loc’, a spus Gustavo Adolfo Infante.

Adela Noriega: „Sunt fericită și sunt împlinită cu tot ceea ce am reușit să construiesc în acești ani”

Citește și  Ce fac barbatii cu penisul lor cand..femeile nu sunt pe aproape!

În urmă cu 5 ani, jurnalistul Juan José Origel spunea în cadrul emisiunii Con permiso că Adela Noriega suferă de cancer și că a mers în Europa pentru a găsi tratament. Sora actriței a dezmințit imediat zvonul, însă a recunoscut că starea de sănătate a Adelei Noriega nu era strălucită.

Prieteni, colegi și urmăritori ai surorii mele Adela Noriega, vrem să dezmințim ideea care a apărut în presă legată de starea sa de sănătate. Este una delicată, dar nu este vorba despre cancer. În afară de asta, sora mea se află într-o stare perfectă. Am cerut într-un mod cordial ca înainte de a oferi orice informație, mai întâi investigați bine, oricum ar fi, vă mulțumim pentru binecuvântări’, a scris în mediul online Reyna Noriega Mendez.

În 2021 fanii au avut ocazia să o vadă în cadrul unei emisiuni televizate, însă a fost șocant pentru ei să descopere o Adela Noriega vizibil îmbătrânită, aproape de nerecunoscut. Cât despre propunerea de a mai juca în telenovele, în 2018, actrița a dezvăluit, într-una dintre rarele postări în social media, că nu revine în televiziune, dar s-a declarat mulțumită de viața ei.

„După atâția ani… nu mai sunt aceeași Adela de dinainte, dar sunt fericită și sunt împlinită cu tot ceea ce am reușit să construiesc în acești ani. Sunt fericită și așa voi continua. Vreau să vă informez că nu mă întorc în televiziune. Viața mea este așa cum am visat și așa vreau să rămână. Vă mulțumesc pentru mesajele și dovezile voastre de dragoste, dar rămânem în contact doar pe rețelele sociale’, a scris actrița pe Instagram.

Foto: Facebook, Instagram

blank