International, Stiri

O leoaică îi omoară mama, dar se luptă pentru viaţa orfanului, un pui de babuin

Scene incredibile în jungla din Botswana

leu

Doi fotografi au reusit sa surprinda o scena de neuitat, care ne demonstreaza ca animalele au un instinc matern iesit din comun. Pozele surprinse de ei au facut senzatie pe internet si au fost extrem de apreciate.

leu 1

Evan Schiller si sotia sa, Lisa Holzwarth, si-au dedicat o mare parte a vietii lor pentru protejarea animalelor, in special a marilor feline.

leu 2

Cei doi scriu si fac poze in incercarea lor de a atrage atentia asupra pericolelor la care sunt expuse aceste animale.

leu 3

In ultima lor excursie in regiune Selinda din Botswana, cei doi au surprins un episod extraordinar. O leoaica a omorat un babuin care a indraznit sa o tulbure.

leu 4

Doi lei erau in apropiere, insa acestia nu au intervenit initial. Dupa ce babuinul a murit, leoaica a descoperit ca acesta a lasat in spate un pui de-al sau.

leu 5

Fotografii au ramas muti de uimire cand au vazut micutul babuin care era ingrozit de ce i se intampla.

leu 6

In mod surprinzator, leoiaca nu l-a atacat. Mai intai l-a examinat, iar apoi apoi cand a vazut ca este ranit si speriat, l-a adoptat.

leu 7

S-au jucat si totul parea perfect, pana in momentul in care au intervenit cei doi lei care stateau la panda in apropiere.

Leoaica a sarit sa-si protejele puiutul adoptat. Tatal micutului babuin a profitat de ocazie si a sarit sa-si salveze puiutul.

leu 8

Este greu de spus care este cel mai emotionant moment. Leoaica ce il adopta pe puiul de babuin sau tatal care sare si-a riscat viata pentru a-l recupera pe micut.