Actualitate, Featured

O copila din Vâlcea, găsită spânzurată în pădure după ce a fost batjocorită de propriul tată

Georgiana Denisa Unchiașu era din localitatea Oteșani, Vâlcea și avea doar 15 ani când a fost găsită spânzurată într-o pădure din zonă.

În urmă cu o săptămână, tatăl fetiței a alertat autoritățile pentru a sesiza dispariția fiicei sale, la două zile după ce copila nu s-a mai întors acasă, scrie gazetavalceana.ro.

Timp de cinci zile, polițiștii au căutat-o pe fată în toată localitatea și au vorbit cu zeci de martori. Vineri, 15 mai, o localnică plecată să culeagă ierburi medicinale a găsit cadavrul copilei căutate într-o pădure, de pe dealurile din Oteșani. Minora a fost gasita spânzurată de un copac.

Fata ducea o viață îngrozitoare: Bătută și violată zilnic de tatăl alcoolic
Acasă fata trăia un coșmar, spun sursele citate: „Vecinii au povestit că era crunt bătută. Toată lumea ştia. Părinţii justificau acest lucru prin faptul că era o cauză pierdută… Prietenelor ei le-a povestit că a fost violată de tată. Acasă, dormeau toţi patru într-un singur pat…”

În telefonul minorei au fost găsite mesaje în care îi povestea unui prieten că a fost violată de tată și mama știa acest lucru terifiant, dar nu a luat măsuri.