Showbiz, Stiri

Nu doar femeile îşi vopsesc părul!

Iată un tânăr cântăreţ, pedant, care a luat urma lui Adrian Enache şi a lui Petre Roman

61437173

 Fiecare femeie care se ingrijeste are trucurile ei cand vine vorba de infrumusetare, de la machiaj si pana la vopsitul parului, insa cand vine vorba despre ultima operatiune aplicata domnilor, parca nu mai vorbim de aceleasi lucruri.

61437175

Fie ca vrei sa te transformi din bruneta in blonda sau invers, fie ca vrei sa acoperi firele albe, e la indemana sa iei o vopsea de par si sa purcezi la operatiune. Aspectul ti se schimba si poti sa spui ca esti o femeie ingrijita. Numai ca, in cazul barbatilor, rezultatul nu e chiar unul fericit.

61437177

Desi, de obicei, domnii isi fac griji din cauza caderii parului si chelia e una dintre cele mai mari probleme ale lor, Piticu de la Simplu a avut o alta. Ionut incepuse sa incarunteasca si suvita alba il deranja

61437176

Dupa cum se poate vedea din fotografii, Ionut Dumitru, pe numele de scena Piticu, incepuse sa incarunteasca si avea chiar o suvita alba, destul de deasa.

Daca in urma cu cateva luni parul alb nu parea sa il deranjeze foarte tare, la un moment dat Ionut a decis ca, probabil, il imbatraneste si a apelat la vopseaua de par.

Ce-i drept, rezultatul nu pare unul foarte bun, mai ales daca parul e mai mare, pentru ca are o culoare nenaturala si e lesne de observat ca si-a vopsit firele albe.

61437178

Piticu nu e singurul barbat cunoscut de la noi care se vopseste, dar e primul care o face atat de devreme. Dupa ce a incaruntit, Adrian Enache a apelat si el la vopseaua de par, ca sa para probabil mai tanar.

Dar si unul dintre cei mai macho politicieni, Petre Roman, a considerat ca nu il caracterizeaza parul alb, asa ca, multa vreme, s-a vopsit.

 

blank