Showbiz

Nicoleta Luciu nu a mai apărut la TV de luni de zile. Cum arată acum

După ce l-a iertat pe soțul infidel, Szolt Csergo, Nicoleta Luciu a anunțat că se retrage din showbiz pentru a-i fi aproape acestuia și celor patru copii pe care îi au împreună. Timp de luni de zile, vedeta nu a mai aparut la TV și nici pe rețelele sociale. S-a spus despre ea că s-ar fi îngrășat sau că este din nou însărcinată. Acum ea pare că își dorește o să revină în atenția publicului și primul pas este o dietă sănătoasă.


După ce soțul ei a fost surprins când își bătea amanta, toată lumea se aștepta ca Nicoleta Luciu să divorțeze de Zsolt Csergo. Însă ea a decis să-l ierte, ba chiar s-a retras din show biz ca să fie mai aproape de soț și de familie. Însă viața de casnică pare să nu-i fi priit Nicoletei, care a acumulat kilograme în plus.

Din puținele poze pe care le-a postat pe Facebook în ultimul timp, îți poți da seama cu ușurință că Nicoleta nu mai arată ca in top model. Însă ea pare că își dorește să revină la silueta care a făcut celebră.


Nicoleta Luciu pare să fi început o dietă sănătoasă pentru a reveni la silueta ei sexy. Pe lângă faptul că mănâncă mai sănătos, vedeta TV citește și site-uri de fitness.


Cu câteva luni în urmă, Nicoleta a suferit o nouă intervenție chirurgicală, de data aceasta la fese.