Exclusiv, Showbiz, Stiri

Nici nu bănuiţi ce vedetă a devenit acest copilaş!

Marea problemă a acestei celebrităţi dâmboviţene este că nu-şi poate ierta tatăl

GABI CRISTEA MICA (1)
Gabi Cristea, un copil fericit!

 Tatăl acestei fetiţe nu reuşeşte să realizeze de ce şi-a îndepărtat copilul. Nu înţelege de ce fetiţa lui, la un moment dat, a renunţat să îşi mai iubească familia.

GABI CRISTEA MICA (6)
Gabi Cristea, nu avea mai mult de 4 ani în această poză

Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, s-a întâlnit faţă în faţă cu copilul său abia după 20 de ani de la plecarea fiicei din casa părintească. Şi şi aşa, întâlnirea a fost de fapt un duplex realizat în emisiunea Wowbiz, din aprilie 2013.

GABI CRISTEA MICA (2)
Cu mama şi cu tata

Cu toată discuţia purtată atunci, supărarea şi motivele pentru care Gabriela a plecat din casa părintească au rămas o enigmă pentru tatăl neconsolat.

GABI CRISTEA MICA (3)
Gabriela şi privirea ei inconfundabilă, la o farfurie cu aripioare de pui şi lângă o familie unită

Gabriela Cristea a plâns la întâlnire, când a vorbit cu tatăl său, lucru care l-a emoţionat extrem de tare pe Eugen Cristea.

1369070_529827243769278_89476879_n
Gabriela, după divorţ

„Dacă ar fi înţeles că lucrurile se rezolvă în familie, această discuţie nu avea loc acum. Dacă lucrurile nu erau publice, mă duceam la înmormântarea mamei mele. M-am săturat ca viaţa mea să fie subiect de discuţie la fiecare colţ de stradă şi să discute problemele pe care le am eu acasă. Mi-aş dori ca la un moment dat să mă împac cu toată lumea, dar ceea ce trebuie să înţeleagă tatăl meu şi opinia publică este că eu fac lucrurile în ritmul meu. Am nevoie de linişte şi am numai presiuni în jurul meu. Tatal meu crede ca daca vine cu un buchet de flori cu camere si lume multa ce o sa fac? Lucrurile se rezolva in familie, cum sa ma fac inteleasa? Tatal meu a aruncat cu venin in mine, m-a împroscat cu noroi. Nu mi-a fost niciodata rusine cu familia mea, nu am plecat niciodata de acasa din cauza unui barbat ci pentru ca nu am fost tratata asa cum trebuie tratat orice om, un om care trebuie lasat sa-si traiasca viata. Eu nu am de ce sa-l iert pe tata, Dumnezeu trebuie sa-l ierte” a spus Gabi cu ochii in lacrimi privindu-si tatal.

1421534_535922766493059_1042317684_n
Alături de Tavi Clondea, noua ei iubire

„Ma impresionaeaza lacrimile Gabrielei si nu ii doresc sa aiba decat liniste si sa cantareasca bine lucrurile. Eu stiu ca e un copil de calitate. Vreau sa ii fiu alaturi si cand crede ea ca va putea sa aiba un schimb de cuvinte cu mine nu o sa aiba nicio repros din partea mea. Poate sa vina acasa cand o sa aiba timp. Mama ei s-a dus la ea acasa sa-i ceara iertare si eu ii cer ierare acum, sa ma ierte daca am gresit cu ceva vreodata. Imi doresc ca fiica mea sa fie langa mine si sper sa imi aduca un nepotel” a spus şi tatăl vedetei, Eugen Cristea.

 

 

blank