Nae Lăzărescu: “Am avut 5 soţii şi peste 150 de concubine”
Interviu, Stiri

Nae Lăzărescu: “Am avut 5 soţii şi peste 150 de concubine”

Nae Lăzărescu: “Am avut 5 soţii şi peste 150 de concubine

Nae Lăzărescu: “Am avut 5 soţii şi peste 150 de concubine”
Nae Lăzărescu: “Am avut 5 soţii şi peste 150 de concubine”

Umblă vorba prin târg că îndrăgitul actor Nae Lăzărescu ar fi fost un crai la viaţa lui şi ar fi avut nu mai puţin de 15 neveste. Contactat de reporterul ExpressPress, Nae Lăzărescu a acceptat să facă nişte confesiuni despre trecut dar a ţinut să precizeze că dintre toate femeile pe care le-a întâlnit pe drumul vieţii, cel mai mult o iubeşte pe Marcela, actuala sa soţie.

Nae Lăzărescu: „Toate au fost femei de treabă”

„Am avut doar 5 neveste. Toate cu cununie şi toate în prima etapă a vieţii mele. Nici vorbă de 15. Este o legendă. Şi, ţin să precizez că toate au fost femei de treabă dar nu au rezistat căsniciile pentru că, la vremea aia, eu eram mai răsculat. Nicio despărţire nu a fost cu scandal. Toate au fost amiabile, ca între oameni civilizaţi. Întotdeauna a fost vina mea. Cam lipseam de acasă. Plecam des cu gaşca, cu amicii, apărea lipsa de comunicare iar relaţia începea să scârţâie. În rest, pe celelalte femei care au fost trecătoare prin viaţa mea nu le-am numărat. Or fi 150. Cine mai ştie”, ne-a mărturisit artistul.

Regretă că nu are copii

Gura lumii vorbeşte că actorul Nae Lăzărescu ar avea un copil. Răspunsul maestrului a fost categoric: „Nu. Nici vorbă. Cu niciuna dintre femeile din viaţa mea nu am făcut copii. Acum aş vrea să fi avut. O simt ca pe o neîmplinire. La vârsta mea este exclus să mai adopt un copil. În plus, problemele financiare din lumea teatrului ar fi un impediment. De exemplu, am colegi cu 15 ani v echime care iau 600-700 de lei leafă. Cu ce să creşti un copil? Ăla micu nu ştie de nevoi. El lipeşte năsucul de geam şi cere şi ţi se rupe inima să nu-i poţi oferi ce-şi doreşte”, povesteşte Nae Lăzărescu.

Marcela, sufletul pereche

Soţia artistului are aceeaşi profesie cu el. Posibil ca acesta să fie secretul celor aproape 30 de ani de căsnicie. „Marcela este sufletul meu pereche. Mă înţelege şi mă susţine atât în viaţă cât şi în profesie. Eu am cam 4 spectacole pe săptămână, la care se adaugă repetiţii, turnee. Timpul liber este redus”, explică artistul.

Nae Lăzărescu „Niciodată nu voi intra în politică”

„De-a lungul timpului am primit nişte propuneri de a intra în politică dar le-am refuzat. Categoric niciodată nu voi intra în politică. Nu am făcut politică nici înainte de 1989 şi nu voi face nici acum. Bine, există şi multă legentă. Oamenii acum fac mult caz de informatorii de la securitate. Dar să nu-i bage în aceeaşi oală pe cei din închisori care, după atâta bătaie şi tortură, semnau orice hârtie, cu cei care, de bunăvoie, dădeau ei, periodic, informări, şi mai erau şi plătiţi pentru asta”, spune Nae Lăzărescu.

Securistul a oprit închiderea restaurantului scriitorilor

„ Ca o poveste haioasă vă pot spune că securistul restaurantului scriitorilor a împiedicat, în epoca ceauşistă, închiderea localului. Coana Leana decisese să-l desfiinţeze, dar securistul s-a opus susţinând că în acest fel artiştii se vor împrăştia şi vor fi mai greu de supravegheat”, îşi aminteşte artistul.

Nae Lăzărescu: „Doar 50% din ce apare în presă este adevărat”

Ca orice artist, Nae Lăzărescu citeşte presa pentru a fi informat însă, deseori, se declară dezamăgit de conţinut. „Iau zilnic diferite ziare, mai mult sau mai puţin tabloide şi la final fac bilanţul: doar 50% din ce apare în presă este adevărat. Este ca pe vremea lui Ceauşescu: ascultam Europa Liberă şi citeam Scânteia în să doar 50% din toate informaţiile erau reale”, susţine Nae Lăzărescu. Cristian Ionita

blank