Life, Stiri

N-ai timp dar vrei să fii mereu frumoasă. Cum faci?!

Trucuri de înfrumuseţare care nu-ţi iau mult timp, dar sunt eficiente

frum

 Trăim într-o societate în care timpul a devenit un dar preţios. Tot mai multe femei se plâng că nu mai au timp pentru ele, să se îngrijească, să se răsfeţe.

De aceea, trucurile de înfrumuseţare care nu le răpesc foarte mult timp sunt adevărate soluţii salvatoare.  

Îngrijire pentru păr

Să ai grijă de părul tău nu este atât de greu pe cât pare. Nu puţine sunt femeile care spun că nu au timp să-şi aplice tratamente pentru păr. Dar dacă te gândeşti cât de uşor este să-ţi aplici ulei natural (de măsline, argan sau migdale) pe toată lungimea părului şi să-l laşi să acţioneze mai multe ore, cât timp tu faci alte treburi prin casă, parcă nu mai pare aşa greu. La sfârşit, tot ce ai de făcut este să te speli pe cap ca de obicei. Părul tău va străluci de sănătate.

ști pentru față

Măştile şi tratamentele pentru hidratare şi hrănire sunt benefice pentru orice tip de ten. Iar dacă le preparăm chiar noi, în casă, din ingrediente naturale precum mierea, uleiurile naturale, bananele sau iaurtul, atunci tenul nostru o să arate perfect. Îţi poţi aplica o astfel de mască cât timp citeşti câteva pagini dintr-o carte, înainte de culcare, sau cât te uiţi la serialul tău preferat.

frumuste

Scapă repede de cearcăne

Dacă cearcănele îţi dau bătăi de cap, pliculeţele folosite cu ceai de muşeţel, de sunătoare sau ceai verde sunt foarte eficiente. De asemenea, rezultate foarte bune dau şi feliile de castravete sau de cartof crud aplicate pe ochii curaţi, seara înainte de culcare.

Pentru gene perfecte

Dacă vrei să ai gene lungi şi dese foloseşte, pe timpul nopţii, un ulei hrănitor pentru gene. Uleiul de ricin şi uleiu de măsline sunt foarte utile în acest caz. Un alt aliat pentru gene mai dese este vitamina E. Aplică ulei cu vitamina E cu o periuţă de gene curată, seara, înainte de culcare.

Hidratează din interior

Hidratarea chiar este importantă pentru frumuseţea tenului tău. Încearcă măcar înainte de culcare, dar şi dimineaţa, la trezire, să bei câte un pahar mare cu apă pentru a asigura hidratarea de care are nevoie corpul tău. Rezultatele se vor vedea pe tenul tău!

Trucuri de machiaj

Un truc pe care make-up artiştii îl folosesc în machiajul ochilor este folosirea unui creion bej deschis pe interiorul pleoapei inferioare. Acest mic artificiu îţi măreşte ochii şi îţi face o privire mai luminoasă.

Pentru un efect subtil de alungire ai nevoie de un creion maro pentru conturul ochilor. Aplică o linie la baza genelor superioare pe care să o estompezi spre exterior ascendent, cu ajutorul unui beţişor de ureche. De asemenea, trasează o linie şi la baza genelor inferioare, dar nu până în colţul intern al ochilor (ci doar până la jumătate). Ochii tăi vor arăta mult mai sexy. (I.G.)