Mugur Mihăescu
Showbiz

Mugur Mihăescu a împlinit 56 de ani: „Până la 18 ani, nu țin minte să-mi fi sărbătorit vreodată ziua de naștere”. Dezvăluiri inedite despre viața de familie

Mugur Mihăescu a împlinit azi, 2 iunie, 56 de ani și se poate considera un bărbat împlinit. Are o carieră prodigioasă, o parteneră de viață care îi este alături de mai bine de 30 de ani și o fiică de care are toate motivele să fie mândru. Actorul a rememorat momentele importante din viața lui și a vorbit despre avantajele și dezavantajele celebrității, dar și despre cele două femei importante din viața lui.

Cu siguranță Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți comedianți de la noi din țară și e greu de decis acum dacă el și-a făcut personajele celebre sau invers… dat fiind că Leana și Garcea sunt deja iconici, fiind cunoscuți de o țară întreagă. Drumul spre celebritate nu a fost unul ușor, chiar dacă Mugur Mihăescu vorbește despre asta cu umorul caracteristic…

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu a împlinit 56 de ani

Mugur Mihăescu a împlinit 56 de ani și, cu această ocazie, a rememorat și cea mai frumoasă perioadă a sa, copilăria. Carismaticul actor spune, de altfel, că nu-și simte vârsta și că după socotelile lui e cam cu 15 ani mai tânăr.

„Bănuiesc că am undeva la 34, 40 de ani. Este ceva greșit la CNP-ul meu, greșesc când îmi numără anii (râde). Mă simt foarte bine, sunt sănătos și totul e ok”, a dezvăluit Mugur Mihăescu pentru FANATIK.

Acesta și-a amintit și despre prima sa zi de naștere aniversată cu fast, care s-a petrecut la 18 ani.

„Să știi că, până la 18 ani, nu țin minte să-mi fi sărbătorit vreodată ziua de naștere. Dar la majorat mama a închiriat o casă unde am avut vreo 45 de invitați, de la colegi de clasă la familie. Nu-mi aduc aminte dacă atunci am băut prima dată și cred asta e un semn că poate am făcut-o (râde)”, a mai spus actorul.

Actorul a povestit cu emoție că a fost mai mult copilul bunicilor decât al părinților, însă a vorbit cu multă duioșie despre mama lui, cea care la îndrumat spre zona artistică, pictură, teatru și desen și căreia i-a și semănat.

„Toate clipele petrecute lângă mama acum, la vârsta asta, le privesc că pe niște clipe memorabile. Când eram mic nu știu dacă acordam prea multă atenție, dar acum mi-e dor să și primesc o palmă de la ea. Asta apropo de ce câștigi și pierzi în viață”, a mai spus Mugur Mihăescu pentru sursa citată.

Mugur Mihăescu: „Rodica reprezinta jumătatea mea mai bună”

Citește și  Secret! Cum reuşeşte Tania Budi să arate atât de bine la 45 de ani

Pe lângă cariera impresionantă, Mugur Mihăescu trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Rodica, cu care este împreună de mai bine de 30 de ani și care i-a dăruit o fiică superbă, pe Ivona. Cei doi s-au cunoscut în anul 1984, atunci când erau încă în liceu, iar de atunci sunt de nedespărțit.

„Nu știu dacă am cucerit-o deodată, ne știam de foarte mult timp. Îi plăcea anturajul nostru pentru că se râdea mult, se simțea bine cu noi. Cred că am cucerit-o cu zâmbetul. Am fost colegi de liceu și de facultate, familiile noastre se știau. Când am făcut pasul spre a fi împreună era ca și cum ne știam, deja, de o viață. Am zis să încercăm și văd că ne-a reușit. Rodica reprezintă jumătatea mea mai bună”, a povestit Mugur Mihăescu pentru sursa citată.

Actorul mărturisește însă că nu prea se ocupă cu treburile domestice, dar cu siguranță compensează la alte capitole.

„Mai rar fac treabă prin casă. Am și părți bune și părți rele, că nu sunt vreun sfânt. Dar dacă familia a rezistat frumos și merge în continuare, dacă nu există niciun semn că s-ar știrbi ceva în ce am clădit împreună, înseamnă că am fost un soț acceptabil”, a mai adăugat el.

Mugur Mihăescu, despre avantajele și dezavantajele celebrității

Odată cu fondarea trupei Vacanța Mare, care a fost una dintre cele mai de succes din România, Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au dobândit un capital imens de popularitate. Actorul spune însă că celebritatea nu a venit chiar peste noapte, ca în alte cazuri, fiind rezultatul unei munci susținute. Cu toate astea, în cele din urmă, actorul a ajuns să vada și care sunt dezavantajele…

„Noi am cunoscut celebritatea pas cu pas, nu am fost luați din ‘apă caldă și aruncați în ‘apă rece. Am crescut organic, cum se spune la ora actuală. A fost o celebritate frumoasă și muncită. Când vedeam sălile arhipline nu mă gândeam la celebritate, mă gândeam doar cum să le aducem și mai mult.

Celebritatea nu are cum să ți se ‘urce la cap dacă vine pas cu pas. Prin anii 2001, 2002 îmi aduc aminte că nu puteam să ies cu fata la plajă că trăgeau oamenii de mine ca la poza cu maimuța. Mă încerca și o oarecare fobie când ieșeam în mulțime, dar îmi și plăcea să fiu acolo”, a mai dezvăluit Mugur Mih[escu pentru FANATIK.

blank