Showbiz, Stiri

Secret! Cum reuşeşte Tania Budi să arate atât de bine la 45 de ani

Vedeta practică unul din cele mai populare sporturi. Tania Budi este, incontestabil, una dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc.

tania_budi_impacare_bianca_cristea_a70d1d8e46_01_b40e96d52bChiar dacă a fost acuzată de un celebru prezentator TV că nu a făcut nimic în viaţă “decât să îşi mişte fundul de pe un şezlong pe altul” sau că apariţiile ei publice sunt la extreme – uneori arată senzaţional, iar alteori parcă a îmbătrânit cu 10 ani – mult mai mulţi sunt aceia care se declară fascinaţi de frumuseţea blondei în vârstă de 45 de ani.

Şi mai mulţi sunt aceia care se întreabă care este secretul trupului de vis al vedetei, mai ales că, în repetate rânduri a declarat că nu urmează diete stricte şi că, din punctul ei de vedere, cea mai rapidă şi mai sigură cură de slăbire este înfometarea.

Misterul corpului aproape perfect al Taniei Budi a fost dezvăluit chiar de ea, printr-o fotografie postată pe pagina sa de socializare. Vedeta practică unul dintre cele mai la modă sporturi – kangoo jumps.

1185347_10201712041341180_1238886639_nAceastă formă de mişcare este ideală pentru cei care nu sunt adepţii vreunei diete, aşa că Tania a adoptat-o imediat, iar rezultatele sunt cât se poate de vizibile.

Kangoo jumps lucrează fiecare grupă de muşchi, punând accent pe muşchii abdominali şi fesieri, de regulă cei mai problematici. Numărul impresionant de calorii pe care le poţi arde prin intermediul tuturor exerciţiilor realizate pe ghetele kangoo jumps sunt un alt argument foarte puternic. Specialiştii spun că se ard circa 150 de calorii în circa 10-15 minute.