Life, Stiri

Motive simple pentru care dragostea iti poate distruge relatia!

Poti iubi pe cineva prea mult? Oricat de placut ar fi acest sentiment, in momentul in care iti coplesesti partenerul de viata nu poti obtine nimic bun de la relatia voastra.

img_1558471_thumbs_600x400_1887921

Contrar tuturor povestilor de iubire, atunci cand oferi prea multa dragoste ajungi sa suferi cel mai mult, iar relatia ta sa fie distrusa. Motivul este foarte simplu: atunci cand pierzi prea mult timp incercand sa iti sufoci partenerul cu dragostea pe care i-o porti, uiti sa acorzi atentie altor detalii care sunt la fel de importante. Iata 5 motive pentru care dragostea prea mare pentru partenerul de viata iti poate distruge relatia: 

1. Nimeni nu isi doreste sa-si piarda libertatea

Este firesc sa iti iubesti partenerul de viata si sa iti doresti sa-i arati cat mai des acest lucru, dar nu trebuie sa devii sufocanta. Asa cum o pasare are nevoie de libertate sa zboare, asa si iubitul tau isi va dori putin spatiu in relatie. Trebuie sa ii oferi posibilitatea sa faca anumite lucruri de unul singur, sa isi exprime sentimentele fata de tine atunci cand el simte ca este momentul potrivit si sa ii permiti sa aiba si alte activitati fara sa incepi sa fii paranoica si sa il acuzi ca te insala. 

2. Relatia voastra nu va putea evolua

O relatie cunoaste mai multe etape, iar daca tu incepi sa iti sufoci partenerul inca de la inceput, in mod sigur relatia voastra nu va avea nicio sansa sa evolueze intr-un mod firesc. Trebuie sa ii oferi iubitului tau sansa sa te cucereasca, sa isi petreaca mai mult timp departe de tine si tot el sa planifice primele iesiri in cuplu. Nu te arunca in bratele lui si nu incerca sa-i arati ca esti dependenta de el, pentru ca toate aceste lucruri nu vor face altceva decat sa-l indeparteze de tine. 

3. Iubitul tau isi va pierde increderea de sine

Daca il sufoci cu iubirea ta si ii acorzi prea multa atentie, iubitul tau isi va pierdea increderea de sine. Totodata, nu trebuie sa iei tu decizii in locul lui, chiar daca este vorba de lucruri banale, cum ar fi de ora la care trebuie sa faca dus sau despre ce ar trebui sa manance, in mod sigur el nu va fi deloc multumit de felul in care il tratezi. Ultimul lucru pe care ti-l doresti este ca el sa creada ca nu il consideri capabil sa faca anumite lucruri de unul singur si din acest motiv trebuie sa il indrumi mereu.

4. „Rutina naste monstrii”

Probabil nu este prima oara cand auzi aceasta zicala, dar ar trebui sa tii cont de ea. Rutina nu este benefica niciunei relatii. Chiar daca tie iti place sa iti petreci timpul in compania lui, sa faceti dragoste cat mai des sau pur si simplu sa gatiti sau sa faceti curat impreuna, afla ca iubitul tau isi va dori si alt gen de activitati. Asadar, nu iti sufoca iubitul doar cu activitatile care iti plac tie si afla ce isi doreste si el sa faca.

5. Disperarea ta il va pune pe fuga

O femeie dependenta de afectiune lasa impresia de disperare, ceea ce inseamna ca iubitul tau in mod sigur nu isi va mai dori sa petreaca prea mult timp cu tine daca te comporti intr-un mod exagerat. Tine minte, trebuie sa ii dovedesti ca esti o femeie independenta si ca nu ai asteptari mult prea mari de la el. In acest fel, iubitul tau va incepe sa te aprecieze mai mult pentru calitatile pe care le ai si va trece cu vederea anumite comportamente puerile pe care le ai in momentul in care iti manifesti iubirea fata de el.

blank
blank