Administratie Locala

Moş Crăciun invită copiii la concurs

30 de copii sunt gata să se întreacă la împodobit bradul

copii-brad-craciun

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, primarul Neculai Onţanu în colaborare cu Silva Group România doreşte să atragă copiii din sistemul de protecţie socială al Primăriei Sectorului 2 la numeroase concursuri şi jocuri, care să le aducă celor mici magia Crăciunului şi bucuria sosirii Anului Nou.

Maine, sâmbătă, 14 decembrie, ora 12.00, în noua piaţă Obor, un grup de 30 de copii vor participa la un inedit concurs de împodobit brazi, organizat în cadrul expoziţiei cu vânzare de brazi.

În competiţie s-au înscris copii cu vârste cuprinse între 5 şi 12 ani din cadrul centrelor/unităţilor rezidenţiale de tip familial din subordinea Primăriei Sectorului 2.

Micuţii se vor întrece în şase echipe pentru a-şi demonstra talentul şi imaginaţia în împodobirea pomilor de iarnă, iar Moş Crăciun va veni personal pentru a desemna echipa cea mai creativă.

Câştigători vor fi toţi copiii, deoarece la final cu toţii vor primi brazii împodobiţi ce vor fi transportaţi la sediul centrelor rezidenţiale de unde aceştia provin.

Primăria Sectorului 2 susţine iniţiativa organizatorilor, Silva Group România, de a încuraja copiii din sistemul de protecţie socială pe care-i invită să petreacă într-un mod cât mai plăcut timpul liber, încurajând spiritul de echipă şi de creaţie.

blank
blank