Monica Bellucci
Life

Monica Bellucci refuză să apeleze la ajutorul chirurgilor: „Dacă îmbătrânim, înseamnă că avem o viață lungă”

Monica Bellucci este considerată una dintre cele mai frumoase și atrăgătoare femei din lume. Actrița este adepta frumuseții naturale și nu apelează la ajutorul medicilor esteticieni.

Actrița e de nerecunoscut

Vedeta îmbătrânește frumos, cu multă splendoare și rafinament. Se pare că Monica Bellucci nu se stresează din cauza vârstei. Actrița a este adeptă a unui mod sănătos de viață și devine tot mai atrăgătoare.

„Nu sunt obsedată. Întotdeauna am fost o femeie cu forme, niciodată atât de slabă, asta e natura mea. Și vreau să îmbătrânesc într-un mod liniștit”, a spus ea.

Monica Bellucci a apărut recent pe coperta unei reviste. Îmbrăcată într-o rochie neagră, femeia a stârnit reacții în mediul online. Fanii nu înțeleg cum vedeta reușește să-și păstreze o siluetă perfectă, la 57 de ani.

„Când ai 50 sau 60 de ani nu ai aceleași nevoi ca la 20 de ani. Te schimbi, ca atunci când copilul tău intră în cameră și realizezi că ea e pe primul loc. Trecem pe locul doi. Acest lucru ne oferă o altă perspectivă”, a mărturisit Monica Bellucci.

„Fizicul îmbătrânește și trebuie să ne descurcăm cu asta”

Se pare că diva nu are regrete și savurează fiecare clipă a vieții. Monica recunoaște că e împlinită și nu își dorește schimbări.

„Când ești foarte tânăr, ai ceea ce în Franța numesc la beauté du diable, frumusețea diavolului, care este pur și simplu naturală, este frumusețea tinereții, frumusețea unui moment biologic din viața ta. Fizicul îmbătrânește și trebuie să ne descurcăm cu asta. (…)Nu putem face nimic. În același timp, suntem norocoși, pentru că dacă îmbătrânim, înseamnă că avem o viață lungă. Pe măsură ce corpul se degradează, sufletul crește”, a explicat Monica Belluci.