Alina Sorescu
Showbiz

Momente emoționante pentru Alina Sorescu și fetele ei. Cele mici nu au vrut să se despartă de mama lor și să meargă cu Alex Ciucu

Alina Sorescu și cele două fete au trecut prin clipe triste în acest weekend, când cele mici au trebuit să meargă la tatăl lor, Alex Ciucu, pentru a petrece o săptămână cu acestea.

Alina Sorescu și Alex Ciucu au divorțat după 12 ani de căsnicie, la jumătatea anului trecut. Instanța a decis atunci să împartă custodia celor mici, iar copii să stea o săptămână la mama lor și o săptămână la tatăl lor. Pentru prima oară, Alex Ciucu a avut ocazia de a le lua pe cele mici la el.

Fetele lui Alex Ciucu și ale Alinei Sorescu sunt mai atașate de mamă

Alex Ciucu a mers în acest weekend să-și ia cele două fete de la mama lor, pentru a petrece împreună o săptămână. Numai că, cele două nu au fost foarte încântate că au trebuit să plece și au început să plângă, semn că nu doreau deloc să se despartă de mama lor.

Cele mici s-au agățat de Alina Sorescu și au luat-o în brațe, iar după mai multe minute așa, tatăl lor a încercat să le convingă să urce în mașină. Mai mult, a luat-o pe una dintre fetițe în brațe și a dus-o chiar el, însă ea s-a întors înapoi la mama ei.

În cele din urmă, celebrul designer a reușit să le ia pe fetele lui de lângă Alina Sorescu, le-a urcat în mașină și au plecat, potrivit SpyNews.

Cântăreața e decisă să lupte pentru custodia fetelor sale

Cântăreața a mărturisit că ultimul an a fost foarte greu pentru ea deoarece a fost plin de procese. În ciuda acestui lucru, ea face toate demersurile pentru ca atât ea, cât și fiicele sale să aibă o viață liniștită. Alina Sorescu vrea să demonstreze că cel mai bine pentru cele două fete este să stea într-un mediu stabil.

„Voi lupta de aceasta data eu până la capăt și voi face apel. Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper ca fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere”, a spus cântăreața.

blank