Life

Mituri sexuale socante, pe care oamenii le-au luat de bune

Desi oamenii sunt in general foarte interesati de sex si tot ce presupune, inca nu cunoastem totul despre corpurile noastre si organele noastre genitale.

S-au creat tot felul de mituri, care au fost transmise din om in om si care au fost luate de bune, pana ca stiinta sa poata dovedi ca nu exista niciun pic de adevar in ele.poza 11

Testiculele trag de corzile vocale, de aceea se ingroasa vocea

In Grecia Antica, Aristotel, ca multi alti barbati din timpul sau, era foarte interesat de organul sau genital si nu vedea rostul testiculelor. Mai exact, era de parere ca acestea erau legate de corzile vocale, iar cand un baiat ajungea la pubertate si acestea coborau, trageau de corzi si astfel i se ingrosea vocea. Teoria sa a fost testata – foarte multi baieti au fost castrati in acea perioada – si cand nu li se mai ingrosau vocile s-a decretat ca Aristotel a avut dreptate.

Clitorisul nu exista cu adevarat

Biologul Belgian Andreas Vesalius, care a trait la inceputul secolului al XVI-lea, sustinea ca nu exista clitorisul cu adevarat. Mai exact, explicatia lui a fost ca femeile care aveau clitoris erau de fapt hermafroditi, acesta fiind un penis extrem de mic ce nu ar fi trebuit sa se gaseasca acolo. Acest lucru insemna ca o femeie sanatoasa, care nu s-a nascut hermafrodit, nu trebuia sa aiba clitoris. Insa nu a intalnit niciuna fara clitoris, avand in vedere ca ceea ce sustinea era total gresit.

Chinezoaicele au vaginul pe orizontala

La inceputul anilor 1800, mii de imigranti chinezi au ajuns in Statele Unite, unde au fost tratati ca orice imigrant – salariile cele mai mici pentru cele mai lungi ore de munca, traiau in conditii mizere si asa mai departe. In timp ce barbatii faceau muncile grele, femeile au ajuns in case de toleranta, iar in acest context un mit foarte ciudat s-a raspandit printre americani. Anume, ca ele aveau vaginul orizontal si nu vertical cum l-ar avea toate femeile. Iar aceasta curiozitate le-a adus foarte multi clienti.

Uterul umblator

Tot grecii sunt de vina pentru aceasta idee absolut… stupida. Ei stiau ca uterul este locul in care cresc bebelusii, dar ce se intampla cu el cand femeile nu erau insarcinate? Ei bine, se muta dintr-un loc in altul in corpul femeii, lovind celelalte organe interne. Si pentru ca celelalte organe interne erau afectate, atunci femeia devenea isterica.