Miturile despre sani circula si dau batai de cap femeilor care le iau, deseori, de bune si isi fac probleme inutile bazate pe informatii puerile. Iata cateva dintre cele mai mari mituri despre sani.

Mituri despre sani

  1. Daca te ingrasi, ai sani mai mari. Fals, evident! Grasimea se distribuie, la fiecare in parte, separat. E posibil ca in cazul unor persoane sa li se se mareasca sanii insa aceasta nu este o regula. Asa ca nu incerca sa mananci mai mult doar ca sa ai sanii mai mari

  2. Sutienul purtat in timpul somnului mentine sanii mai fermi. Fals si deloc sanatos. Din contra, sutienul ii face sa se lase si mai mult. Stai cat mai mult fara sutien

  3. Sanii nu mai cresc dupa adolescenta. Fals. Pot creste inclusiv dupa varst de 20 de ani.

  4. Sutienele cresc riscul cancerului de san. Categoric NU. Nu are nicio legatura asa ca poti purta linistita sutien!

  5. Barbatilor le plac doar sanii mari! Fals. Nu e nimic mai mult decat un mit infantil lansat de filmele straine si firmele care se imbogatesc de pe urma silicoanelor!

  6. Dormitul pe o parte iti face sanii inegali. Nu are absolut nicio legatura asa ca dormi linistita asa cum iti place!

  7. Exercitiile fizice iti mresc sanii. Nici vorba. Sportul este bun, oricum, pentru mentinerea sanatatii insa nu are legtura cu..sanii!

  8. Daca nu porti sutien ti se lasa sanii. Nici nu se poate mai fals. Adevarul e mai degraba invers!

  9. Bustierele ajuta la dezvoltarea sanilor. Nu! Unde e legatura? Bustierele doar ajuta sa te simti mai confortabil. Atat!

Asadar, uita de mituri si simte-te bine in pielea ta, indiferent de ce zvonuri circula pe langa tine!