Life

Mit sau adevar transformat in realitate: Orgasmul total si ejacularea feminina

Iata ca exista un mister mai mare decat cel al orgasmului feminin-cel al ejacularii feminine. Cu totii am auzit povesti despre femei care pot ejacula, dar cate dintre aceste istorisiri sunt adevarate?img_1449941_thumbs_600x400_1579331
 
Trebuie sa incepem prin analiza elementelor care compun substanta pe care femeile o ejaculeaza. Cele patru elemente sunt glucoza, enzime asemanatoare celor din sperma, uree si creatina. Ultimele doua sunt substante care se regasesc si in urina. Deci se gaseste urina in ejacularea feminina! Unde sunt expertii care ne asigurau ca nu e decat lichid limpede si pur.
 
O serie de studii facute in S.U.A demonstreaza ca unele femei ejaculeaza mai mult lichid asemanator urinei, in vreme ce altele mai mult lichid prostatic. Pana cand va exista un raspuns cert… cred ca e mai corect sa consideram ca tine de fiecare organism in parte.
Cantitatea eliminata in timpul ejacularii variaza de la cativa stropi pana la un adevarat jet de lichid.
 
 
De unde vine ejacularea?
Sunt mai multe teorii care explica provenienta jetului de lichid. Cea mai comuna atribuie ejacularea stimularii punctului G. Atunci cand acesta este stimulat o perioada indelungata, tesutul din care este format acea zona retine apa. Femeile au tendinta de a ejacula, dar retin lichidul de teama ca ar fi urina. Sursa exacta insa nu este cunoscuta, iar specialistii analizeaza intens problema. S-ar putea sa fie chiar uretra sau glandele Skene, de aici si confuziile si nedumeririle specialistilor.
 
 
Ce ramane de facut?
Ca si in cazul orgasmului, trebuie sa iti cunosti foarte bine trupul si sa treci prin toate etapele. Nu te stresa prea mult, cu cat vei incerca mai mult, cu atat lucrurile vor deveni mai simple.
Cu toate ca se vorbeste atat de mult despre ejaculare, nu e dovedit ca toate femeile sunt capabile sa ejaculeze.
 
 
Despre partner
In afara de persoanele care au un fetis pentru urina si jocurile de acest gen, ceilalti barbati sunt destul de reticenti. Ar fi bine sa discuti cu el si sa cunosti si parerea lui in aceasta privinta.
Poti exersa si singura pana reusesti sa stapanesti tehnica. Insa trebuie sa stabilim un lucru: nu e umilitor, nu e murdar si nu e ceva ilegal! Asa ca bucura-te de trupul tau si de tot ce iti ofera el!
blank