Monden, Stiri

Mister Pink, iubitul lui Moni, il vrea pe Beckam

Mister Pink, iubitul lui Moni, il vrea pe Beckam

blank

Fosta doamna Columbeanu, Monica Gabor si actuala iubita a unui milionar in dolar, Mister Pink se afla in tratative cu David Beckam pentru a promova bautura energizanta, afacere de succes a domnului Pink. Contractul ar putea sa reprezinte pasaportul Monicai catre celebritatea americana.

 

Dupa ce Mister Pink i-a propus lui Beckam sa fie imaginea energizantului cu ginseng, Monica Gabor se viseaza cu Victoria Beckam la shopping pe bulevard. Pustoaica din Bacau, prinsa in clanuri mafiote si urmarita de interlopi, Monica Gabor s-a visat de mica femeie de succes langa un barbat puternic si cu bani. Irinel Colubeanu, actualmente in faliment, nu a putut satisfice asteptarile frumoasei, iar Monica a luat drumul Americii, unde asiaticul Mister Pink i-a furat inima repede cu conturile babane pe care le detine.

 

Acum Monica e la un pas sa intre in lumea, cu adevarat buna, din America. Daca David Beckam va accepta propunerea de afacere a domnului Pink, Monica Gabor ar putea deveni cea mai buna prietena a Victoriei Beckam, ceea ce ar propulsa-o direct pe patura inalta a societetii.

 

blank