Monden, Stiri

Irinel Columbeanu in faliment

Irinel Columbeanu in faliment

blank

Omul de afaceri Irinel Columbeanu este oficial in faliment. Are o datorie de 7 milioane de euro la banca, pe care nu o mai poate plati. Irinel risca sa ramana fara propietati si casa, acestea fiind girate in momentul gigantului imprumut.

 

Irinel Columbeanu a imprumutat de la banca suma de 5,1 milioane de euro pe care i-a investit in fabrica de ciment din Olt si pentru care a girat cu propietatile si bunurile sale. In momentul de fata Irinel datoreaza 7 milioane de euro, cu tot cu dobanda si penalizari si se afla in imposibilitatea de a-si mai plati ratele la banca, dat fiind si esecul economic al fabricii de ciment. Judecatorii au decis executarea silita. Saptamana viitoare va fi scoasa la licitatie afacerea de la Targu Carbunescu cu un pret incepand de la 1,7 milioane de euro, dupa care vor urma si celelalte afaceri detinute de Columbeanu si chiar vila acestuia din Izvorani, in cazul in care banca nu isi va recupera intreaga suma datorata.

 

Irinel in faliment si Monica Gabor la evenimente de caritate

 

In timp ce fostul sot, Irinel Columbeanu se zbate intre saracie si bogatie, Monica Gabor participa la evenimente de caritate in America, evenimente sustinute de catre iubitul sau Mister Pink. Ultima aparitie a divei a fost in cadrul unui eveniment organizat impotriva consumului de alcool si droguri, unde au reusit sa stranga donatii in valoare de 500.000 de dolari.

 

blank