Life, Stiri

Miscarea incredibila cu care il vei innebuni in pat. Incearc-o si nu vei regreta!

Vrei sa ai parte de “artificii pe tavan” in dormitor, iar viata ta sexuala sa nu cunoasca niciodata ce inseamna pliciseala sau monotonia? Iata miscarea incredibila care va scoate scantei in dormitorul tau la urmatoarea partida de sex! Cei care au testat-o au declarat ca este atat de “fierbinte” si intensa, incat abia daca rezisti placerii care iti inunda corpul odata cu atingerea orgasmului!

Miscarea-incredibila-cu-care-il-vei-innebuni-in-pat--Incearc-o-si-nu-vei-regreta-

Cum se executa aceasta miscare?

Cea mai potrivita pozitie sexuala pentru efectuarea acestei manevre este “femeia deasupra”. Incepeti sa va excitati cu rabdare, adoptand un preludiu intens inainte de contactul sexual propriu-zis. Apoi, asaza-te deasupra partenerului tau si, cand lucrurile devin mai fierbinti si simti ca te-ai excitat suficient, incurajeaza-ti partenerul sa iti stimuleze clitorisul si zona vaginala cu degetele de la o mana. Incurajeaza-l apoi sa avanseze si sa iti introduca unul dintre degete in vagin in acelasi timp in care te penetreaza cu penisul.

Este posibil sa fie nevoie de mai multe incercari, pana cand partenerul tau se dezinhiba si capata dexteritate. Este important ca la momentul penetrarii cu degetul, zona vaginala sa fie intens lubrifiata, pentru a evita disconfortul sau durerea si a te bucura de placere maxima. Daca este nevoie, folositi un lubrifiant.

Pentru ca aceasta miscare sa aiba succesul scontat, este recomandat sa fie efectuata in momentul in care esti suficient de excitata, dar nu ai ajuns inca la orgasm. De aceea, partenerul tau are nevoie de indrumare din partea ta cu privire la momentul ideal in care sa te stimuleze cu degetul pentru a te ajuta sa te bucuri de orgasm.

De ce este aceasta miscare un succes garantat pentru orgasm?

Stimularea clitoridiana si penetrarea vaginala cu degetul simultana cu penisul reprezinta metode prin care atat tu, cat si partenerul va bucurati de un nivel mai crescut de excitabilitate si placere sexuala. Ti se creeaza astfel iluzia ca penisul partenerului este mai gros, ceea ce inseamna ca nervurile sensibile cu care sunt presarati peretii vaginali sunt mai intens stimulate, ajutandu-te sa ajungi mai repede la orgasm.

Extrastimularea apare si in cazul partenerului tau, nervii sensibili dispusi de-a lungul penisului fiind excitati mult mai intens atunci cand se foloseste si degetul. Miscarea este grozava pentru partener in situatia in care vaginul tau este mai larg (dupa o eventuala nastere), iar penisul nu este suficient de stimulat prin simpla penetrare pentru a putea ajunge la orgasm. Prin introducerea degetelui in vagin odata cu penisul, partenerul tau practic isi ofera o extrastimulare. In plus, faptul ca simte cu degetele frictiunea penisului de peretii vaginului reprezinta un alt stimulent mental care garanteaza excitarea si orgasmul.

Jucati-va cu aceasta miscare si in alte pozitii!

Desi se preteaza in special pozitiei “femeia deasupra”, unde penetrarea este adanca, iar stimularea dusa la “extaz”, miscarea poate fi adaugata excitatiei sexuale si in alte pozitii. Simtiti-va liberi sa va folositi de acest truc sexual in special in pozitiile (doggy style, lingura etc.) in care partenerul are cel putin o mana libera, pentru a putea executa miscarea “orgasmica”.