Showbiz, Stiri

Mircea Badea ii face praf pe Daniel Buzdugan si Mihai Morar

Chiar daca fac parte din acelasi trust, Mircea Badea, Daniel Buzdugan si Mihai Morar par sa nu se inteleaga prea bine. Proaspatul tatic nu a scapat ocazia de a-i face praf pe colegii sai de breasla, ironizandu-i chiar in public.

Dupa ce au prezentat un important eveniment muzical la Cluj, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au tinut sa treaca si pe la biserica pentru a-i multumi lui Dumnezeu pentru succesul pe care l-au avut.

Cei doi prezentatori au postat vizita la Manastirea Tiganesti si pe contul lor de Facebook.

“Nimic fara Dumnezeu! Azi am trecut pe la Manastirea Tiganesti sa-I multumesc Lui Dumnezeu in numele meu si al prietenului Mihai Morar pt. ajutorul primit sambata seara la Cluj. M-am rugat pt. toti cei care au fost acolo si pt. toti romanii. Si m-am mai rugat la Dumnezeu pt orasul meu unde mi-am lasat inima acum 10 ani, ca sa nu se taie niciun copac din cei 500 marcati pt taiere! Doamne ajuta! Amin!”, a scris Daniel Buzdugan pe un site de socializare.

Mircea Badea nu a trecut cu vederea aceasta postare, asa ca si-a spus opinia despre recunostinta celor doi tot pe un site de socializare. “Deci Dumnezeu se ocupa cu show-uri muzicale pe stadioane. E bine de stiut. P.S. 30 de grade, 0-0 grade…”, a punctat realizatorul TV intr-o postare in care a preluat mesajul lui Buzdugan.

Cum era de asteptat, fanii s-au impartit in doua tabere. Unii i-au tinut apararea lui Mircea Badea, in timp ce altii l-au atacat direct pe acesta. “Pacat. Au fost buni, acum sint penibili!”, “Bravo, Mircea! Poate ar fi mai bine pentru dl. Buzdugan daca ar citi din Biblie decat sa ”bata cruci si sa linga icoane”, poate asa ar intelege si ar face si d-lui diferenta dintre a fi crestin si a fi religios!”, “De ce-i deranjeaza pe atei cand cineva se roaga? Pe mine de ex, nu ma intereseaza ateistii… Ce fac ce nu fac, nici nu le comentez faptele, nici nu-i judec…”, “Si pentru Badea, are mare nevoie! P.s. Mircea Badea chiar e…”, au scris internautii.

blank
blank