Life, Stiri

Minte sanatoasa in corp sanatos

Minte sanatoasa in corp sanatos 

 
blankStudiile arata ca poti sa fi foarte gras, dar sanatos, si foarte slab, dar la fel de sanatos. Articole din European Heart Journal ( „Jurnalul european al sanatatii” ) sugereaza ca daca esti prea gras dar nu ai probleme cu inima sau colesterolul poti sa traiesti asa fara sa ai nevoie de dieta, sau daca esti foarte slab nu este obligatoriu sa ai probleme cu oasele sau calciul daca analizele nu sugereaza acest lucru. Totul se bazeaza pe un metabolism corect, daca organismul tau se „simte bine” si isi regleaza metabolismul corect, si mai ales daca tu te simti bine in piele ta, atunci nu este obligatoriu sa ajungi la un numar de kg anume. 
Amy Thompson de la British Heart Foundation ( ” Fundatia britanica a sanatatii” ) a precizat in urma unor studii ca o persoana obeza este predispusa la infarct, artere infundate sau diabet, dar conteaza foarte mult unde este depozitata grasimea, pe de alta este mult mai corect sa mentii un regim de viata sanatos si sa faci si miscare, faptul ca ai mai multe kg nu presupune ca poti sa mananci si orice. 
Multe persoane incearca sa ajunga la o anumita greutate corporala si sa atinga standardele societatii, pe de alta parte exista persoane care mental sunt foarte stresate de faptul ca, kg in plus le pot imbolnavi, Daca esti sigur pe fortele propii si te simti bine cu tine, esti sanatos clinic, atunci nu ar trebuie sa te ingrijorezi, sugereaza studiile in domeniu.
Guzun Alice
blank