Showbiz, Stiri

Mihai Morar, prima declaratie despre scandalul cu Cream

Mihai Morar si cantareata Claudia Pavel au pornit un scandal monstru in urma cu cateva zile, dupa ce artista a marturisit pe pagina sa de Facebook ca realizatorul TV a vorbit foarte urat cu ea in culisele emisiunii “Rai da’ buni”.

Mihai-Morar--prima-declaratie-despre-scandalul-cu-Cream---Mi-a-spus-ca-sunt-neprofesionist-si-m-a-enervat-foarte-tare-

Prezentatorul TV a vrut sa lamureasca acest incident si a vorbit pentru prima oare despre ceea ce s-a intamplat intre el si cantareata.

“Una dintre invitatele la emisiunea mea de vineri a ajusn acasica si a postat pe pagina de Facebook un atac in care m-a acuzat de comportament abuziv, m-a facut rasist, misogin… da’ cate nu a zis! Asta e, daca esti bun, esti luat de prost. Vreau sa considerati ca acesta este primul si unicul raspuns pe care il dau. Cream a spus o gramada de lucruri, dar cea mai grea acuzatie a fost cea de rasism. Eu stau numai cu femei in casa, eu lucrez cu femei.

In pauza de publicitate, ea a venit la mine si m-a intrebat ce a fost asta, ca nu am invitat-o pe canapea si ca i-am pus doua intrebari de i-a cazut tavanul in cap. Una dintre intrebarile care au deranjat-o a fost daca s-a intors definitiv in Romania, iar a doua a fost cu copilul mulatru. Ma deranjeaza aceste ifose de mare diva care a plecat din Romania, nu a facut nicio cariera in Statele Unite si dupa ce te intorci in tara ai pretentioa sa…

M-am enervat in momentul in care Cream mi-a spus ca sunt neprofesionist si m-a enervat foarte tare, dar foarte tare, pentru ca nu suport oamenii care vin si te trateaza de sus. Mi-a spus ca daca eram in America eram sanctionat pentru ce am spus. Eu traiesc de 33 de ani in Romania si ma supun acestor reguli”, a spus moderatorul.