Monden

Mihai Morar a primit o baie intre sanii Andreei Balan

Mihai Morar a primit o baie intre sanii Andreei Balan

 blank

Fiecare dintre noi cand isi serbeaza ziua de nastere vrea sa aiba parte numai de suprize placute iar ziua sa fie una cu totul speciala. Mihai Morar, prezentatorul emisiunii Rai da Buni, si-a serbat ziua chiar pe platoul de filmare si a primit un cadou super sexi care ar face orice barbat sa moara de invidie.

 

Acesta a avut-o ca invitata pe cantareata Andreea Balan iar aceasta a dansat in stil tiganesc pentru Mihai Morar. Nu numai ca s-a imbracat in stilul genului muzical, cu vedere la buric si fusta lunga, dar l-a asezat pe moderator in mijlocul scenei si a inceput sa ii danseze. Atat de tare s-a incins atmosfera incat Andreea si-a fluturat fusta peste capul lui Morar acesta avand vedere directa catre chilotii focoasei blonde, apoi ia luat capul si l-a indesat intre sanii ei si a inceput sa ii zgaltaie pana cand l-a ametit de tot pe Morar.

Un astfel de cadou a fost atat pe placul publicului dar si pe gustul lui Morar care nu va uita prea curand scena, Andreea probabil o sa aiba explicatii de dat acasa.

blank