Mihaela Rădulescu
Life

Mihaela Rădulescu spune că nu se mai vede în România, că rădăcinile ei sunt, acum, în altă parte

Mihaela Rădulescu a anunțat că a renunțat complet la România. Vedeta s-a mutat acum 15 ani în Monaco și nu mai există nicio șansă să mai revină vreodată în țara unde și-a lansat cariera în televiziune.

Mihaela Rădulescu a dezvăluit că nu mai există nicio șansă să se mai întoarcă în țara natală. Mai mult, diva de la Monaco și-a vândut toate proprietățile pe care le deținea în România.

Mihaela Rădulescu mai revine în România doar pentru proiectele televizate la care lucrează. În rest, toată viața divei se desfășoară la Monaco, acolo unde deține o proprietate încă de la divorțul de fostul soț, Elan Schwartzenberg.

„Vin în România pentru puține motive și… scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri, și nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea”, a declarat vedeta, într-un interviu pentru revista Viva.

Singura care a rămas în România este mama vedetei, pe care Mihaela încearcă să o viziteze ori de câte ori ajunge în țară.

„Fratele meu și familia lui sunt la Londra, mama în România, eu aici, Felix în Elveția, Ayan în SUA, restul familiei în Israel. Și, totuși, suntem o familie, ne iubim, ne vedem, ne susținem… chiar dacă luăm avioane ca să ne îmbrățișăm strâns. Gătesc des, invit prieteni la masă, îmi fac singură piața și curățenia (sunt moldoveancă, la naiba!). Diva e activată doar la ieșirile în oraș, la filmări, când e neapărat nevoie de prezența ei”, a mai spus Mihaela, relatează click.ro.

Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg, la 13 ani de la divorţ
Mihaela Rădulescu, despre relaţia cu Elan Schwartzenberg. Vedeta susține că nu au încetat să fie o familie, de dragul fiului lor, Ayan. Diva spune despre omul de afaceri că este un tată minunat şi mereu vor fi o familie în viaţa băiatului lor.

„Copilul nostru a avut și are parte de un tată minunat, în toate sensurile. Faptul că am știut să fim familie chiar și după divorț a fost cel mai bun sentiment cu care a crescut Ayan.

Nimic altceva nu mai contează. Fiecare are viața lui, dar mereu vom fi familie în viața copilului nostru„, a declarat Mihaela Rădulescu pentru Viva.ro.

Război între Bianca Drăguşanu şi Mihaela Rădulescu

În urmă cu zece ani, iubita lui Felix Baumgartner îşi exprima părerea despre blondină şi spunea că este o ”fată de plastic”, pentru că începuse să treacă printr-o serie de transformări estetice.

”Îmi aduc aminte, știu cine. Da, zece ani, exact. De fapt, de plastic era creierul ei, dacă a putut să spună de atâtea ori un lucru atât de aberant.

În ziua de azi, cardurile sunt de plastic, dar te folosești de ele, da? Și creierele mai pot fi de plastic, dacă ajungi ca tu, prezentatoare, să spui obsesiv același cuvânt într-o frază de câteva propoziții.

Care, ce crezi? După câțiva ani de zile, a început să devină și ea tot de plastic. Nu dăm nume, că știm cine e”, a spus fosta soţie a lui Victor Slav.