Life, Stiri

Mihaela Rădulescu și-a pierdut tatăl.

Mihaela Rădulescu trece prin moment dramatice. Tatăl vedetei, Florin Ţiganu, s-a stins din viaţă duminică, după o suferinţă îndelungată.

mihaela_radulescu_trista_42434300

edeta de abia s-a întors dintr-o vacanţă cu rulota prin Spania şi sudul Franţei, iar acum se pregăteşte de înmormântare, scrie click.ro, adăugând faptul că vestea a fost confirmată de reprezentanţii Mihaelei Rădulescu.

Chiar dacă Mihaela Rădulescu s-a mutat la Monte Carlo de mai mulţi ani, distanţa nu a  afectat deloc nu relaţia dintre tată şi fiică sau cea de bunic-nepot: “Mă văd foarte des cu Mihaela şi cu Ayan. Vin ei în România, dar şi eu merg destul de des la ei”, a mărturisit Florin Ţiganu, surprins cu ceva timp în urmă la un eveniment în Capitală.

Mihaela Rădulescu povestea, de altfel, în urmă cu ceva timp despre tatăl ei că a fost un părinte foarte strict, dar că tocmai de aceea îl iubea atât de tare. “Tata a fost singurul care se mai împotrivea acestui răsfăţ general. Fiind un tip foarte sportiv, dorea să ne crească şi pe noi în acelaşi spirit, lucru care m-a ajutat extraordinar. În plină iarnă, pe gerurile cele mai crâncene, tata ne scotea, pe mine şi pe frate-miu, să alergăm în picioarele goale prin zapadă. Moment în care toate bunicile şi străbunicile leşinau”, îşi amintea ea într-un inetrviu pentru Formula AS. Profesorul Florin Ţiganu suferise deja două  infarcturi.